Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszoneves lanyok, jarnatok nalatok 10-15 evvel idosebb ferfival?
Járnék.
Kedvelem az idősebbeket.
26/N
én 18 vagyok,33 éves a barátom.
szerintem nem a kor számít.
a keresztapámék közt is 12 év van és jól működik a házasságuk.
20 éves vagyok.
Maximum 10 évet még bevállalnék. Annál többet nem.
Számomra zavar, ha nagyon idős.
Maximum tíz év, az még belefér.
Ennél több szerintem már sok.
19:30 - Te vagy 18, ő 33 - az 15 év korkülönbség. Te még gondolom tanulsz, meg munkába állsz, mondjuk leszel 26-27 éves JÓ ESETBEN, amikor gyereket vállalsz. Tehát mire a gyerek felnő, 14 éves lesz, amikor a legnagyobb szüksége van a szülői támogatásra - akkor lesz a palid 55-56 éves. Azt szeretnéd, hogy a gyerekeidet egy 56 éves fickó készítse fel az életre, akinek már a nyugdíjon jár az esze???
Jah, hogy nem is akarsz a 33 évessel lenni addig, csak most jó vele kúrogatni, mert olyan tapasztalt, majd úgyis kidobod, ha meguntad. Na ezért vagy te önző!
Smartguy86 @ 19:21:
Nem ertem a logikadat. Tinedzser koru gyerekek szulei boven 45-50 evesek altalaban. Abban a korosztalyban nem hiszem hogy 15 ev korkulonbseg kirivo lenne.
Amugy a kerdes 20-as lanyokra vonatkozik, es nem csaladalapitasrol szol ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!