Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogadnátok ilyennek?
Figyelt kérdés
164 cm vagyok 82 kg-ról lementem 74-re, még szeretnék fogyni. Az adottságaim, vastag comb és nagy vádli(kb. 42cm)van derekam, ami 84 cm.
Alulról vannak a problémáim, és ezért gátlásos vagyok nagyon, egy strandra is csak ugy mennék hogy alul hosszú nadrágban :(
Fiúk Ti elfogadnátok,ha a belső tulajdonságaim jók?
Vagy mindenki undorítónak fog tartani, van barátom,de amikor ruha nélkül meglátott láttam az arcán hogy szinte undorodik...
2011. márc. 20. 12:03
11/14 anonim válasza:
Képpel könnyebb lenne, de én az olyan csajok híve vagyok akiken van mit fogni. :D
12/14 anonim válasza:
172 cm vagyok,72 kg...hat,nem mondom,par kg-t leadnek,de 65 alatt tudom mar,hogy rondan neznek ki...kulomben ugy nagyjabol meg vagyok elegedve,a strand sem problema,a baratom meg annyira sem....nem lehet mindenki 45 kilos ruhastol.
13/14 anonim válasza:
első vagyok. Mért lettem lepontozva? A válaszom teljes mértékben a kérdésre válaszol ,tehát hasznos is.
14/14 anonim válasza:
Kérdező,ezt nézd meg:
Erre bárki képes érted bárki,csak akarni kell,meg célokat kell kitűzni és dolgozni érte,ennyi.
Alkatilag vagy ilyen meg,hogy adottság ezt felejtsd el,ez csak önámítás meg kifogás,itt az élő példa a csaj 57kg fogyott és fitnesz csaj lett.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!