Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Ti hogy viszonyultok ahhoz hogy egy lány egy párkapcsolatban ami (kb 1, h hónapja van nálam) egy csaj fizet minden kaját, mert a pasi is egy hétig meghívott valahova? Ti elfogadnátok ezt? Nem zavarna benneteket az ha a lány fizet mindent?
Egyáltalán nem zavar ha a nő fizet.
És még jóhogy elfogadnám.
Miért kellene,hogy zavarjon?
A rezsibe is adjon bele szóljál neki,mert elkanászodik gyorsan.
"Lehet hogy régimódi vagyok de szerintem a férfinek kell állnia. Bár anyagi helyzettől függ. Pl. párom dolgozik, én nem, tanulok, ezért ő fizet mindent ha megyünk valahova vagy vásárolunk. Nem élünk együtt, de most a randikra értem hogy a pasinak kell fizetnie ha megengedheti."
Pont leszarjátok ti, hogy megengedheti-e vagy sem, perkáljon és kész. Egy 16 éves szerencsétlen, aki még tanul feltehetőleg nem engedheti meg magának, de titeket ez nem érdekel.
"pont ezért mondtam hogy inkább a pasi fizessen HA MEGTEHETI, ha nem pl fordított helyzetben van hogy a pasi tanul a csaj dolgozik akkor a csaj fizessen, vagy csak simán jobb anyagi helyzete van a csajnak"
De szép is lenne. Ilyenkor a csaj kiakad, hogy hogy lehet olyan egy férfi, hogy még egy kávéra sem hívja meg és keres valaki mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!