Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tetszik egy csaj a suliban,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy csaj a suliban, de ő 3 hónappal idősebb nálam, lehet ez akadály?

Figyelt kérdés
Személy szerint engem nem zavar az a három hónap,de a mai világban a tini csajok mindent túlreagálnak ilyen téren. Mármint,hogy én nem járok fiatalabbal kövérebbel stb. Csajok ti voltatok ilyen pasival?
2011. okt. 24. 19:21
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez egyedül a csajon múlik. Ha neki akadály, akkor sokra nem méssz vele, ha leírják ide 20-an, hogy nekik nem. És vice versa.
2011. okt. 24. 19:23
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Fiam 15 éves volt, amikor összejött egy nála 8 hónappal idősebb lánnyal. A fiam most 19 éves és még mindig együtt vannak.
2011. okt. 24. 19:27
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
3 hónap nem sok...
2011. okt. 24. 19:28
 4/19 LadyLee ***** válasza:
100%

Javarészt fiatalabb pasijaim voltak (bár sosem volt kifejezetten ilyen preferenciám - egyszerűen így alakult)

Normális csajnál az a rongyos 3 hónap nem számít semmit. Ha azt mondja mégis, akkor jobb, ha tényleg nem foglalkozol vele.

2011. okt. 24. 19:28
 5/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Még annyit,hogy van egy másik osztálytársam akinek szintén tetszik a csaj,de ő idősebb,bár most nem az a lényeg...hanem az,hogy én megpróbálok vele(a lánnyal) kedves lenni, meg normálisan viselkedni stb. ,de a ez az osztálytárs meg úgy próbálja megszerezni,hogy folyamatosan tapizza meg ilyesmi,tehát kegyetlenül nyomul rá de azokkal a paraszt módszerekkel. Én úgy vettem észre,hogy ez neki nem tetszik és engem jobban közelebb enged magához,mint őt... szerintetek mondjam meg a srácnak hogy foglalt a csaj meg ez parasztság? És én honnan tudhatom hogy bejövök-e neki? Szokott rám mosolyogni meg néha csak úgy néz,szoktunk beszélgetni,de akkor ott vannak a barátnői...ötlet?
2011. okt. 24. 19:38
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Azt megmondhatod, hogy paraszt, de addig nem mondhatod, hogy foglalt a csaj, amíg meg nem szerezted.
2011. okt. 24. 19:39
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
A három hónap SEMMI. Ismétlem: SEMMMI. De komolyan. Nehogy már ezen parázz :)
2011. okt. 24. 19:46
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
A paraszttal a helyedben elbeszélgetnék, de ne mondd, h foglalt, azt meg pláne ne, h tetszik. Amúgy a csaj hogyan áll a paraszt csávóhoz? Mert ha neki se tetszik az a viselkedés, akkor a csaj előtt is ''elbeszélgethetsz'' vele, h hagyja már abba. Leheth még lesz egy jó pontod is, sőt, tuti :) Ha meg ne adj isten a paraszt jön be neki, vagy adja alá a lovat, akkor meg a fene megette az egészet, és ne is hajts rá, nem érdemli meg. Remélem segitettem egy kicsit. :)
2011. okt. 24. 19:50
 9/19 A kérdező kommentje:
Igen segítettél és nem nagyon szereti ezt a parasztot,tehát amikor "parasztkodik" akkor mindig elzavarja vagy csak mondja hogy hagyjál. Szerintem nem csípi,de majd elbeszélgetek vele ahogy mondtad.
2011. okt. 24. 19:59
 10/19 anonim ***** válasza:
76%

ajaj. figyi, abban a korban vagy ahol ez még felmerül, akkor bármi lehet. legközelebb azér a biztonság kedvéért kérzdezd meg hogy gáz e hogy 2 nappal idősebb a barátnőd!

üdv!

2011. okt. 24. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!