Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, ez nektek már sok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ez nektek már sok? Elfogadnátok ezt a barátotokban? Fontos!

Figyelt kérdés
Baratom 18 eves, 1 hete vagyunk eggyut, es eleg sokat beszelgettunk. Mar nem jar suliba mert kirugtak. Oka az, hogy: meghuzott egy csajt az osztalyban. Majdnem bortonbe kerult, mert reszegen elloptak 2 kocsit, es osszetortek. Emelett nagyon sok lannyal fekudt mar le, es nem var tulsokat egy lany utan. Jogositvanya nincs, de mar 2 kocsi es 1 motor balesete is volt. Mindemelett nem beszel velem SOHA csunyan, mindig rendes, simogat, puszilgat, nekem ugy tunik, hogy oszinte (hisz mindent tole tudok). Azt allitja, hogy valtozni akar, cigirol is probal leszokni...SZERINTETEK? Eltudnatok fegadni ezket??? 16/L
2011. jan. 17. 15:06
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
16 évesen ne vegyél ennyi gondot a nyakadba szerintem. Felesleges. A férfiak amúgy is később kezdenek komolyodni, úgyhogy ebben a korban ne várj tőle túl sokat.
2011. jan. 17. 15:20
 12/21 anonim ***** válasza:
Hát ez elég sz@rul hangzik. Szerintem adj neki ultimátumot, ez az életforma elfogadhatatlan. És légy észnél!
2011. jan. 17. 15:25
 13/21 anonim ***** válasza:
Szerintem már most hagyd ott a p.csába.
2011. jan. 17. 15:27
 14/21 anonim ***** válasza:

Ne legy naiv,tedd probara,ne fekudj le vele egyhamar ha turelmeesen var,nem kovetelozik es nem zsarol hogy elhagy ha nem teszed meg akkor talan oszintek az erzeseik.

Ne csak probaljon megvaltozni,hanem tegye is meg,ha latsz valami valtozast akkor hihetsz neki.Legy resen en azt ajanlhatom

2011. jan. 17. 15:38
 15/21 A kérdező kommentje:
Es honnan tudjam, hogy nem csal meg? Nem hires a husegrol, es emlitette is, hogyha valamit nem kap meg valamelyik csajtol, akkor kovetelozes nelkul megy mashoz...
2011. jan. 17. 15:44
 16/21 anonim ***** válasza:
Ezek alapján nem csinálna belőle nagy titkot, ha megcsalna. Meg az ilyen dolgok ennyi idős korban még úgyis kiderülnek.
2011. jan. 17. 15:48
 17/21 anonim ***** válasza:
Igen,de ha ennyit nem tesz meg erted hogy husegesen var nehany honapot,akkor mire szamithatsz?Ha tenyleg olyan kulonleges vagy neki,akkor varni fog,ha nem akkor csak egy vagy a sok kozzul.Van neked eszed szerintem nem kell felteni,mert mar az is ugyes dolog,hogy felismerted aproblemat a fiuval
2011. jan. 17. 15:52
 18/21 anonim ***** válasza:
Nincs az az Isten, hogy összeálljak egy ilyennel. Kutyából nem lesz szalonna, nagy közhely, de igaz!!!
2011. jan. 17. 15:55
 19/21 anonim válasza:

Én sem fogadnám el, nekem ez már túl sok lenne. Ez tényleg igaz, hogy mi lányok mindig a rossz fiúkra bukunk...légy észnél, és ne vágj bele csak ha tényleg megbízol benne. Tegyen le valamit az asztalra és akkor oké...de ha így megmondta a dolgokat, ahogy leírod ez úgy jön le, hogy ő ad neked ultimátumot, hogy ő ezt és ezt szereti és punktum!

Úgy érzem te is próbálgatod magadnak bizonygatni,hogy nincs a pasival semmi gond, de nemnagyon megy és ennek így semmi jó vége nem lesz! Gondold meg! :)

2011. jan. 17. 15:55
 20/21 anonim ***** válasza:

Mi kell neked egy ilyen fiúban? Tucatjával találsz olyat aki simogat és ölelget, mellesleg nincs priusza...

Ha megtudnám, hogy a 16 éves lányom egy ilyennel jön össze, asszem kő kövön nem maradna...

2011. jan. 17. 16:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!