Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire fontos a nőknek hogy egy foszernak saját lakása legyen?
Én 22 éves nő vagyok és nekem azért fontos mert bár külön lakom a szüleimtől, de az albi ahol amúgy tengődöm nem túl nagy, és ráadásul osztozkodom vele másik két lánnyal is. Az egyikük elég dilis ráadásul, és nem igazán szereti ha feljön valami "idegen".
De szerintem ezzel nincs baj mivel én elsősorban 30+os férfiakkal találom meg a hangot tőlük pedig szerintem elvárható. :)
Mondjuk mert ezzel a zárható szobával azt sugallod, hogy kizárólag szexrandikban gondolkodsz?
A saját lakás (albi) más szempontból lényeges: arra utal, hogy a férfi képes önálló életvitelre, tudja, hogy milyen rezsit fizetni, gondoskodni saját magáról, legalább a mikrót képes kezelni, stb.
Önállóság, függetlenség, életképesség - ezek olyan értékek, amik egy párkapcsolatban elvárhatók.
Mondjuk én egy családi házban élek, már csak anyám él, a ház 2 részre van szedve, külön lakás lett az emelet illetve a földszint, teljesen külön bejárattal, Albi nem fogok menni senki kedvéért sem, és mivel az egész bazinagy családi házban 2 ember él, tesó sincs, így bőven elég.
De eddig még soha egy barátnőmnek sem volt gond, jelenleg is már 4 éve együtt élünk, gyakorlatilag a kert a közös :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!