Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire fontos a nőknek hogy egy foszernak saját lakása legyen?
Férfiként mondom, hogy nem igazán. 25 éves vagyok. Régen főiskolán albérletben éltem két lakótárssal, mindenkinek volt külön szobája. Oda is rengeteg nőt vittem fel. Suli után hazaköltöztem a szülővárosomba. A következő történet elég szemléletes:
Fél évig a nagyszüleim házának alsóépületében éltem, mert megszorultam anyagilag. Rendesen ki volt takarítva, fel volt újítva és nem ágyam, hanem matracom volt. És mi történt? Azon a matracon akkor is fél év alatt hét lány fordult meg. Vagyis semmi változás nem történt.
Most megint van pénzem saját albérletre és már tudok hosszú távra is pénzt félretenni. Most hogy megint van szobám, ugyanúgy nem változtak a dolgok rossz irányba.
12-13:
Miért gondoljátok hogy csak nálam fiatalabb nőkkel szexelek?
Nagyon sok Nő rákérdez erre még az ismerkedési szakasz elején, és talán jól is teszi,mert nem akar senkire sem tekintettel lenni egy friss kapcsolatban.
Sokan azt kérdezik, hogy különálló vagyok-e vagy a szüleimmel élek-e együtt, amire büszkén szoktam válaszolni, hogy a szüleimmel. Itt már nagyon sokan azonnal menekülőt fújnak, mert ez a mai világban bizony ciki. Mondjuk az fel sem merül bennük, hogy valakinek gondoskodnia is kell a szüleiről,mert mondjuk mozgássérültek(mint esetemben), vagy esetleg betegek.
Aztán van, aki kíváncsi az okokra, és pont a gondoskodás miatt lesz szimpatikus ezerrel.
Mondjuk nem szoktam nagy dobra verni, hogy mindezt nem anyagi problémák miatt csinálom, hanem mert így érzem helyesnek.....aztán ha valamilyen ok folytán kiderülnek a részletek máris máshogy látják a helyzetet. Ez előítéletesség jó dolog.
Volt olyan Nő (dokinéni ismeretséggel), aki kiderítette hol lakom és még az édesanyám betegségének is utánanézetett, aztán mikor megbizonyosodott róla, hogy vagyonos ember vagyok, kapásból másképp állt a dolgokhoz, de elkésett vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!