Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért ennyire fontos a nőknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire fontos a nőknek hogy egy foszernak saját lakása legyen?

Figyelt kérdés
Itt első sorban nők válaszara lennék kíváncsi ,hogy miért nem elég ha egy aktuális sracnak zarhato szobája van?26/F

2016. febr. 29. 10:04
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
5%

Férfiként mondom, hogy nem igazán. 25 éves vagyok. Régen főiskolán albérletben éltem két lakótárssal, mindenkinek volt külön szobája. Oda is rengeteg nőt vittem fel. Suli után hazaköltöztem a szülővárosomba. A következő történet elég szemléletes:

Fél évig a nagyszüleim házának alsóépületében éltem, mert megszorultam anyagilag. Rendesen ki volt takarítva, fel volt újítva és nem ágyam, hanem matracom volt. És mi történt? Azon a matracon akkor is fél év alatt hét lány fordult meg. Vagyis semmi változás nem történt.

Most megint van pénzem saját albérletre és már tudok hosszú távra is pénzt félretenni. Most hogy megint van szobám, ugyanúgy nem változtak a dolgok rossz irányba.

2016. febr. 29. 10:59
 12/29 anonim ***** válasza:
82%
Lehet azért utolsó mert 25 éves vagy,és a 20-25 éves csajok még nem feltétlen családalapítási meg férjhezmenési szándékkal feküdnek az ágyadba.10 év múlva már lehet szájhúzogatás lenne ha egy matracon szeretnéd megdönteni.
2016. febr. 29. 11:02
 13/29 anonim ***** válasza:
Igen 11-es válaszoló jól mondja az utánad lévő :D Hiába emelted ki,hogy Férfiként mondod :D Én meg 29 éves Nőként mondom hogy ez pár év múlva már nem lesz módi. Egyébként jófej nagyszüleid lehetnek :)
2016. febr. 29. 11:11
 14/29 anonim ***** válasza:
73%
Egy magát felnőtt férfinek valló egyén tudjon gondoskodni magáról. Ebbe az is beletartozik, hogy ki tudja mosni a saját gatyáját (= tudja melyik gombot kell megnyomni a mosógépen), ismerje a különbséget a domestos és a clin között, nem a pizzarendelés a megoldása az üres hűtőre. Aki az anyjával együtt él, az az esetek jelentős részében mindezt nem tudja. Kisfiúkkal meg nem kezdek.
2016. febr. 29. 11:23
 15/29 anonim ***** válasza:

12-13:

Miért gondoljátok hogy csak nálam fiatalabb nőkkel szexelek?

2016. febr. 29. 11:28
 16/29 anonim ***** válasza:
45%
Nagyrészt gondolom fiatalokkal szexelsz,és nem 35 éves családanyákkal (ha meg igen azoknak meg megint mindegy,hogy saját ház vagy sem...)
2016. febr. 29. 11:41
 17/29 anonim ***** válasza:
A hangúly azon van hogy szexelsz de semmi több hát így nem is nagyon lehetne :) Amúgy azt meg bárhol lehet kapualjba is :D
2016. febr. 29. 11:45
 18/29 anonim ***** válasza:

Nagyon sok Nő rákérdez erre még az ismerkedési szakasz elején, és talán jól is teszi,mert nem akar senkire sem tekintettel lenni egy friss kapcsolatban.

Sokan azt kérdezik, hogy különálló vagyok-e vagy a szüleimmel élek-e együtt, amire büszkén szoktam válaszolni, hogy a szüleimmel. Itt már nagyon sokan azonnal menekülőt fújnak, mert ez a mai világban bizony ciki. Mondjuk az fel sem merül bennük, hogy valakinek gondoskodnia is kell a szüleiről,mert mondjuk mozgássérültek(mint esetemben), vagy esetleg betegek.

Aztán van, aki kíváncsi az okokra, és pont a gondoskodás miatt lesz szimpatikus ezerrel.

Mondjuk nem szoktam nagy dobra verni, hogy mindezt nem anyagi problémák miatt csinálom, hanem mert így érzem helyesnek.....aztán ha valamilyen ok folytán kiderülnek a részletek máris máshogy látják a helyzetet. Ez előítéletesség jó dolog.

Volt olyan Nő (dokinéni ismeretséggel), aki kiderítette hol lakom és még az édesanyám betegségének is utánanézetett, aztán mikor megbizonyosodott róla, hogy vagyonos ember vagyok, kapásból másképp állt a dolgokhoz, de elkésett vele.

2016. febr. 29. 11:58
 19/29 anonim ***** válasza:
És ti, akik mondjuk 28, 30, 35 évesek vagytok, ti nem szexelhettek vagy ismerkedhettek 25 év alatti lányokkal, akiknek nem számít hogy hol élsz?
2016. febr. 29. 12:02
 20/29 anonim ***** válasza:
Ha alacsony és ocsmány vagy semmit nem számít... Hiába van , mégse kellek senkinek.
2016. febr. 29. 12:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!