Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A saját házában lakbért kér tőlem?
Azt a kva!
Én is a felezés híve vagyok, de ez nagyon durva!
Legközelebbi szex után tartsd oda a markod, hogy"15 000 lesz a használati díj"
De mondok jobbat, mikor adod át a 35 000-et, halál komolyan kérj róla számlát, hátha észbe kap, mekkora szarrágó.
ittazősz
Te majom, tudom hogy trollkodsz, de jól csinálod és felbaszol. Mielőtt még valaki elhiszi a zagyvaságot, amit idefostál, egyet mondj meg nekem: mégis milyen jogon? Mert lakja? Hány % kerül a nevére? Hány házasságban divat albérleti díjat szedni a férjtől/feleségtől?
Én beszólogatnék neki, hogy vegye magát észre olyanokat, hogy"a leendő gyerekszobát is kiadhatnánk egyelőre, hogy ne kelljen annyit fizetnem"
De nem maradnék vele, az tuti.
# 23:
Te barom! nem érted meg, hogy nem albérleti díj csak ÚGY HÍVJA??? És az mennyire fair, hogy elveszel valakit aztán ingyen és bérmentve lakhat a 40 millás lakásodba? Adjon bele a közösbe, teljesen jogos.
nevetséges ez a pasi, meg is, ha vele maradsz
házassági szerződés? a vicc teteje
ti egy pár vagytok vagy üzlettársak?
Ittazősz :ok meg nem hazasok... a hazassag elott szerzett vagyon kulonvagyonnak szamit. A kerdezonek nincs koze hozza.
es gaz amit a pasid akar kerdezo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!