Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A párom éveken át hazudott és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom éveken át hazudott és lehúzott anyagilag?

Figyelt kérdés

A menyasszonyommal lakom 2 éve közös "albérletben", én költöztem hozzá, abban a tudatban, hogy bérli a lakást egy más városban élő tulajtól. Furcsa volt, mert sosem hallottam hogy telefonált volna bármilyen tulajjal, és nem is mesélt róla soha. A béreleti díj felét elkérte tőlem minden hónapban ami 100 ezer Ft. volt, erre egy közös ismerősünk elszólta magát nekem, hogy ő most akar lakást venni és a párom milyen szerencsés, mert akkoriban milyen jó árban vette a lakást emlékszik rá stb, az öszeget is megmondta, köpni nyelni nem tudtam. Megkérdeztem a páromtól, hogy igaz-e, de tagad mindent.

Nektek ez hogy esne?

ma 11:05
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/132 anonim ***** válasza:
89%

Lesülne a bőr a képemről, ha lakbért kérnék a saját páromtól. Ha ennyire kéne a pénz, akkor lakótársat keresnék, nem párkapcsolatot. Oké, egyesek szerint ez a világ természetesebb dolga, szívük joga, szerencsére engem az ilyen emberek mindig elkerültek, DE hogy itt arról van szó, hogy a csaj konkrétan átvágta a kérdezőt. Azt hazudta, hogy bérleményben lakik és lakbért fizettetett a pasijával! Szerencsétlen még a kezét is megkérte, és simán igent mondott. Mit volt a csaj fejében, házasság után ha vesznek valaha közöset és elmennek onnan, akkor közli, hogy ja, amúgy az az enyém volt, hihi, csak átb.sztalak, hogy fizessél.

Ha lett volna a csajban gerinc, az elején megmondta volna, hogy rohadtul fájna neki, ha nem fizetne semmit, ezért x összeget kér tőle havonta. Aztán a kérdező eldöntheti, hogy ez belefér neki vagy sem. De így, hogy ekkora hazugságot kitalál és éveken át színészkedik, még akkor is, amikor már a házasságot tervezik.

Sajnálom, kérdező, én menekülnék a helyedben, ez megbocsáthatatlan és undorító hazugság.

ma 12:15
 72/132 anonim ***** válasza:
17%
70 de szállás sincs ingyen sehol. Egy rakat pénzt megsporol az aki a masiknal ingyenél.(a rezsibe beszállás se a másiknak pénze!)ergo a saját párján nyereszkedik az aki ingyenél a másiknál.
ma 12:19
 73/132 anonim ***** válasza:
90%

Trollocska, egy kérdésre válaszolj:

Ebben a kapcsolatban, amiben a kérdező él, ki kockáztat? A csaj, akinek így is, úgy is megmarad a lakása és havonta +100 ezerrel nő a vagyona vagy a kérdező, aki eddig kifizetett 2.400.000 forintot a két év alatt a többi költségen felül, annak hamis tudatában, hogy albérletben lakik?

ma 12:20
 74/132 anonim ***** válasza:
12%
Másnak meg lesülne a képéről a bőr ha másokat használna ingyen szállasnak b.szni meg fürdeni meg ott enni élősködni.
ma 12:20
 75/132 anonim ***** válasza:
29%
73 pl az a masik hátán pakol ossze magának a masik lakasra amihez a parjának akinem a nyakán élt semmi köze nem lesz.
ma 12:21
 76/132 anonim ***** válasza:
100%
#72 Fejezd már be ezt az ingyenélés dolgot, a kérdező párjának semmibe nem került a lakás, mert örökölte és nem is kockáztatja a saját vagyonát, mert továbbra is az ő nevén lesz. Ellenben a kérdező folyamatosan lakbért fizet a többi kiadás mellett abban a hitben, hogy albérletben él. Te tényleg nem érted, hogy mi ebben a gáz? Ráadásul sunyi módon, hazudozva kért pénzt a párjától minden hónapban.
ma 12:22
 77/132 anonim ***** válasza:

Nem lenne alberletem es ha egy pasinal laknék ingyen, akkor havi 100 -150 el pakolnék lakásra minimum.

1 év alatt megspórolnék a "páromon" évi 1-2 millát is.

ma 12:22
 78/132 anonim ***** válasza:
64%
74, akkor a te logikáddal most a kérdező is kérjen pénzt visszamenőleg a b.szásért cserébe?
ma 12:24
 79/132 anonim ***** válasza:
70%
Most eszembe jutott anyám és a párja. A faszi olyan szinten szarrágó, hogy még a fűtéshez vásárolt fának a fele díját is ki akarta fizettetni anyámmal arra hivatkozva, hogy heti kétszer ő is ott melegedik a házában (nem élnek együtt). Persze az jól jön neki, hogy folyamatosan mosva van rá, takarít nála és főz neki.
ma 12:25
 80/132 anonim ***** válasza:
78 még azzal isbtartizik
ma 12:26
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!