Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A párom éveken át hazudott és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom éveken át hazudott és lehúzott anyagilag?

Figyelt kérdés

A menyasszonyommal lakom 2 éve közös "albérletben", én költöztem hozzá, abban a tudatban, hogy bérli a lakást egy más városban élő tulajtól. Furcsa volt, mert sosem hallottam hogy telefonált volna bármilyen tulajjal, és nem is mesélt róla soha. A béreleti díj felét elkérte tőlem minden hónapban ami 100 ezer Ft. volt, erre egy közös ismerősünk elszólta magát nekem, hogy ő most akar lakást venni és a párom milyen szerencsés, mert akkoriban milyen jó árban vette a lakást emlékszik rá stb, az öszeget is megmondta, köpni nyelni nem tudtam. Megkérdeztem a páromtól, hogy igaz-e, de tagad mindent.

Nektek ez hogy esne?

ma 11:05
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/132 anonim ***** válasza:
32%

26 van aki még a rezsibe se ad albérletben merthá a párod! Es te is furodhetsz nala a mamahotelében..

Erre wnnyian hivatkoznaj hogy merthát a parod. Nálam ez nem jogosit fel senkit ingyenélésre.

ma 11:44
 32/132 anonim ***** válasza:
84%

A kérdést illetően nem az a baja a kérdezőnek, hogy nem ingyen lakott valahol. Hisz 2 évig fizetett szorgosan. A baj azzal van, hogy a csaj hazudott, kihasználta és palira vette.

ma 11:45
 33/132 anonim ***** válasza:
86%
Lehet én vagyok a bolond, de nem értem azokat, akik arra hivatkoznak a csajé a lakás és a fickó csakúgy beleül. Ha fizeti a rezsit mért kéne az ott lakásért fizetnie, hisz a lakás a csajé marad, bármi is lesz a jövőben. Nekem van saját házam, de ha hozzám költözne valaki eszembe nem jutna azért pénzt kérni, mert nálam lakik. Igen, szálljon be a rezsibe, meg a kajába, de ha valakit társamul fogadok, nem kérek azért pénzt, mert én vettem magamnak egy házat. Ha esetleg meg szétmegyünk, megy, ahogy jött, a cuccaival meg a félretett pénzével, ha van. Hazudtak neked keményen, én ezért biztos szakítanék!
 34/132 anonim ***** válasza:
82%

Persze, hogy zavar, mert totál átvert, hazudott.

Egyébként totál nem értem, hogy miért adnak itt igazat néhányan a csajnak. Oké, hogy az övé a lakás, de akkor is az övé marad, ha szétmennek. Pofám nem lett volna soha pénzt kérni a páromtól azért, hogy nálam lakhat. Az én nevemen van a lakás, az enyém marad, attól nem íródik a nevére a fele, mert ott lakik. Az oké, hogy a közös kiadásokat felezik, de ez már tényleg a szarrágás netovábbja.

35/132 anonim ***** válasza:
31-es nyugi úgyse fog egy nő sem soha veled élni. Nincs mitől félned xD
 36/132 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is az én örökölt lakásomban lakunk. De az elejétől őszinte voltam. Lakbért kérni eszembe se jutott, viszont mivel ő sokkal jobban keresett, így az is egyértelmű volt, hogy a kaja + rezsi nagyobb részét ő állja. Most meg már házasok vagyunk és úgyis közös kassza van.
ma 11:46
 37/132 anonim ***** válasza:
Na, a 33-as közben pont azt írta, amit én.
 38/132 anonim ***** válasza:
50%
A rezsivel nem a csajnak fizet hanem a saját koltsegeit fizeti!
 39/132 A kérdező kommentje:
30, hidd el nem akarok vele beszélni ezekután, és most el is megyek pár napra otthonról, mert rá sem bírok nézni. Elmondtam a szüleimnek a sztorit, nagyon kiakadtak, hogy erre alapozok házasságot.
ma 11:47
 40/132 anonim ***** válasza:
84%
Én laktam a páromnál az ő lakásában és ő is lakott nálam az enyémben, mielőtt házat vettünk. Egyikőnk sem kért lakbért a másiktól, egyszerűen el nem tudom képzelni, hogy egy kapcsolatban ennyire anyagias legyen valaki.
ma 11:48
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!