Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A párom éveken át hazudott és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom éveken át hazudott és lehúzott anyagilag?

Figyelt kérdés

A menyasszonyommal lakom 2 éve közös "albérletben", én költöztem hozzá, abban a tudatban, hogy bérli a lakást egy más városban élő tulajtól. Furcsa volt, mert sosem hallottam hogy telefonált volna bármilyen tulajjal, és nem is mesélt róla soha. A béreleti díj felét elkérte tőlem minden hónapban ami 100 ezer Ft. volt, erre egy közös ismerősünk elszólta magát nekem, hogy ő most akar lakást venni és a párom milyen szerencsés, mert akkoriban milyen jó árban vette a lakást emlékszik rá stb, az öszeget is megmondta, köpni nyelni nem tudtam. Megkérdeztem a páromtól, hogy igaz-e, de tagad mindent.

Nektek ez hogy esne?

ma 11:05
 81/132 anonim ***** válasza:
74%

"Másnak meg lesülne a képéről a bőr ha másokat használna ingyen szállasnak b.szni meg fürdeni meg ott enni élősködni."

Tényleg ennyire elvéreztél szövegértésből, vagy egy másik kérdéshez szerettél volna hozzászólni?

ma 12:31
 82/132 anonim ***** válasza:
100%

Múltkor a rádióba telefonált be egy nő hasonló sztorival, a férje millió felett keres, de akkora szarrágó, hogy még a visszavitt 50 forintos üveg árát is felezgeti xD Számomra döbbenetes, hogy ilyen emberek vannak és olyanok, akik ehhez asszisztálnak! Egy percet nem lennék ilyen emberrel kapcsolatban.

ma 12:31
 83/132 anonim ***** válasza:
100%

"megtérüljön" - szóval ő kiköltekezte magát a felújításra, és téged meg úgy kezelt, mintha kiadta volna a kisszobát, és a beszedett lakbérből képezett magának hasznot. Ami rendben is lenne, ha ezzel nem vág át, mint sz-rt a palánkon. NEm is értem, hogy volt képes minden hónapban a szemedbe nézni, amikor odaadtad a pénzt.

Tiszta sor, hogy vannak emberek, akik úgy gondolják, hogy nem "laktatják" ingyen a párjukat sem, de teljesen más, ha erről tud a másik, és más, amikor átverik, és így lehúzzák. Mert ha albérletet fizetsz, akkor tudod, hogy hányadán álltok és elvileg vannak jogaid is. Így meg...jattoltál, hogy neki legyen félretett pénze, és haszna a lakáson.

Én biztosan nem tudnék ezért megbocsátani, és a továbbiakban megbízni benne. Éljen boldogul a lakásában és költse gyógyszerre a rólad leakasztott megtakarítását, felőlem már holnap kereshetne új albérlőt, nehogy a jövő havi jatt kimaradjon a bevételéből...

ma 12:37
 84/132 anonim ***** válasza:
Ismétlem, jelen helyzetben tényleg szemét volt a csaj, hogy hazudott. De azért a teljesen ingyen élek ott (és ezen évi 1,2 milliót spórolok a páromon) és az 50 forint felét is elkérem között azért van jó pár szint, ami mindkét félre nézve korrekt. Szerintem sem a teljes piaci lakbért elkérni, se a teljesen ingyen ott élni sem korrekt. Talán az a legkorrektebb ha ilyenkor a beköltöző fél átvállalja a teljes rezsit vagy többet fizet a kajába.
ma 12:42
 85/132 anonim ***** válasza:
0%
Nekem még mindig nagyon kamuszagú a story. A 2 év alatt felújította a lakást, mint írtad, de neked nem tűnt fel, hogy a felújítás alatt sosem volt jelen a főbérlő? Nem áll nekem ez össze…
ma 12:42
 86/132 anonim ***** válasza:
100%
#85 A kérdező kommentjéből én azt szűröm le, hogy már fel volt újítva a lakás, mire ő odaköltözött, tehát az még előtte történt.
ma 12:48
 87/132 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg a csaj is érezte, hogy gáz, amit csinál, ezért találta ki az albérlet sztorit. Ha ő úgy gondolta volna, hogy teljesen rendben van lakbért kérni a párunktól, akkor kerek-perec kért volna az elején. De nem, inkább kerített hozzá egy hatalmas hazugságot. Undorító egy ember.
ma 13:13
 88/132 anonim ***** válasza:
Egyébként amikor beköltözöm valaki bérleményébe és társbérlő leszek, akkor azt a bérleti szerződésnek is tükrözni kell. Azonnal rá kellett volna, hogy kerülj a bérleti szerződésre, hogy téged is ugyanúgy megillessenek a bérlők jogai. Értem, ordas nagy kamu volt a sztori, de nálam már itt bukott volna a történet, hogy bekéri tőlem a bérleti díjat a semmire, aztán ha úgy dönt, egyik napról a másikra nincs lakhatásod, mert akkor nincs felmondási idő stb.
ma 13:18
 89/132 anonim ***** válasza:
Csak figyelmeztetlek, ha netán ezek után még vele maradsz, vagy búcsú szexet akar, dupla gumit húzzál!
ma 13:22
 90/132 A kérdező kommentje:

85-ös már megvolt a felújítás jóval előtte, mikor én beköltöztem.

Sosem jártunk nyaralni arra hivatkozva, hogy lakásra gyűjtsünk. Vállalkozása van, keres havi szinten 7-800 ezret, szinte semmire sem akar soha költeni, csak minden pénzt számlára tenni, én keresik havi 500-at és nekem alig maradt valamim hónap végén, mert én fizettem a kajarendeléseinket, amiért fáradtan hazajön és nem vártam el tőle sem hogy nekiálljon főzni, magának sosem akart rendelni, mert sajnálta rá a pénzt, én meg nem tudtam elnézni, hogy csak magamnak rendeljek, és neki is fizettem mindig. Úgy érzem csak én tettem bele anyagilag ebbe a kapcsolatba, és hülyének voltam nézve.

ma 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!