Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A párom éveken át hazudott és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom éveken át hazudott és lehúzott anyagilag?

Figyelt kérdés

A menyasszonyommal lakom 2 éve közös "albérletben", én költöztem hozzá, abban a tudatban, hogy bérli a lakást egy más városban élő tulajtól. Furcsa volt, mert sosem hallottam hogy telefonált volna bármilyen tulajjal, és nem is mesélt róla soha. A béreleti díj felét elkérte tőlem minden hónapban ami 100 ezer Ft. volt, erre egy közös ismerősünk elszólta magát nekem, hogy ő most akar lakást venni és a párom milyen szerencsés, mert akkoriban milyen jó árban vette a lakást emlékszik rá stb, az öszeget is megmondta, köpni nyelni nem tudtam. Megkérdeztem a páromtól, hogy igaz-e, de tagad mindent.

Nektek ez hogy esne?

ma 11:05
 121/137 anonim ***** válasza:
69%
#119 Hát tudod, inkább legyen így, hogy kihasználtak páran, mire megtaláltam a páromat, de inkább vagyok ilyen, mint egy szarrágó, kicsinyes ember, aki folyton azt nézi, hogy pontosan annyit tegyen csak bele egy kapcsolatba, mint amennyit kap.
ma 15:57
 122/137 anonim ***** válasza:
Szerintem van egy egészseges határ a hagyom magam kihasználni és a fillér baszás között. Amúgy az óvszerbe szintén illik nőként beszállni, én magamtól is felajánlottam.
ma 15:59
 123/137 anonim ***** válasza:
38%
"Ugyanannyit eszünk" persze.. már majdnem azt mondtam, hogy ezt a dumát a csajoddal etesd meg, de aztán eszembe jutott, hogy őt se ejtették a fejére:D
ma 16:00
 124/137 anonim ***** válasza:
100%
#123 Mi olyan hihetetlen azon, hogy valaki azt írta, ugyanannyit eszik a párja? Az én párom is annyit eszik, mint én. Persze lehet azon vitatkozni, hogy ő eszik keveset vagy nő létemre én eszek sokat, de akkor is ugyanannyit eszünk 😀
ma 16:03
 125/137 anonim ***** válasza:
0%
Ha egy férfi csóró, ne akarjon semmilyen nővel kapcsolatot!
ma 16:03
 126/137 anonim ***** válasza:
53%
124: végül is igaz, én a magam 55 kilójából indultam ki és eddig csak 80 kiló körüli pasijaim voltak. De elfelejtettem, hogy ebben az országban sok párkapcsolatban a nő sem kisebb, mint a férfi.
ma 16:06
 127/137 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk például a férjem lazán dupla annyit eszik, tekintve hogy ő majd 2 méter én meg messze nem, ráadásul pajzsmirigyes is vagyok, ha annyit ennék mint ő már akkora lennék mint egy ház, pedig ő termetéhez képest vékony. Mondjuk közös kasszán aztán ez semmit nem számít, ugyanabból a pénzből megy minden. Mivel ugyanolyan a felfogásunk sosem veszekszünk semmi anyagi dolgon.
ma 16:06
 128/137 anonim ***** válasza:
73%

"Ez egy okos csaj, olyan akit nem kell félteni."

Ez a nő nem okos, hanem sunyi, gerinctelen és gyáva.

Nő létemre nem tudom felfogni, hogy mi a logika abban, ha valaki nő létére annak tud örülni, hogy ebben az esetben most egy nő vert át és használt ki egy férfit, nem pedig fordítva. Ezzel szerinted melyik kihasznált, átvert nőnek lesz egy cseppnyivel is jobb a helyzete?

Tudom, hogy durva példa, mert súlyát tekintve teljesen más kategória, de pusztán logikailag számomra olyan, mintha valaki annak örülne egy családi késeléses tragédia hallatán, hogy egy, a férjét évek óta lelkileg és fizikailag bántalmazó feleség leszúrta a férfit, mert amúgy a családon belüli erőszak halálos áldozatai többnyire nők.

Kérdező, sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültél. Szerintem egy párkapcsolat alapvető pillérei közé tartozik az őszinteség, a bizalom és a korrektség anyagiak térén. Neked ez a három most egyszerre borult.

Az anyagi részét megpróbálnám úgy felfogni, hogy ha egyedül éltem volna egy albérletben, akkor arra valószínűleg elment volna hasonló összeg, (attól függően persze, hogy mennyi plusz kiadásod volt a közös dolgok, pl. ételrendelés, közös programok finanszírozásával).

Ami meg az érzelmi részét illeti, azt nyilván idő lesz feldolgozni, hogy valaki, akiben megbíztál, és akivel közös jövőt terveztél, átvert és még hülyének is nézett téged.

ma 16:12
 129/137 anonim ***** válasza:
25%

"elfelejtettem, hogy ebben az országban sok párkapcsolatban a nő sem kisebb, mint a férfi."

A kommentjeid tele vannak előítéletekkel. Én pl. közel sem vagyok annyi, mint a párom, pedig ugyanannyit eszünk. Nahát!

ma 16:15
 130/137 anonim ***** válasza:
79%
Nőként írom hogy egyes nők helyett szégyellem magam!
ma 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!