Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A párom éveken át hazudott és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom éveken át hazudott és lehúzott anyagilag?

Figyelt kérdés

A menyasszonyommal lakom 2 éve közös "albérletben", én költöztem hozzá, abban a tudatban, hogy bérli a lakást egy más városban élő tulajtól. Furcsa volt, mert sosem hallottam hogy telefonált volna bármilyen tulajjal, és nem is mesélt róla soha. A béreleti díj felét elkérte tőlem minden hónapban ami 100 ezer Ft. volt, erre egy közös ismerősünk elszólta magát nekem, hogy ő most akar lakást venni és a párom milyen szerencsés, mert akkoriban milyen jó árban vette a lakást emlékszik rá stb, az öszeget is megmondta, köpni nyelni nem tudtam. Megkérdeztem a páromtól, hogy igaz-e, de tagad mindent.

Nektek ez hogy esne?

ma 11:05
 111/137 anonim ***** válasza:
107: amúgy döbbenet, hogy itt egyesek mennyire félvállról veszik a kajaköltségeket. Gondolom nektek nem saját magatokat kell eltartanotok, meg nem saját zsebből fizetitek az étkezést, de én igen és pont ezért tudom, hogy mennyire el tudnak szállni a költségek ha kajáról van szó és nem figyelek oda. Konkrétan azért tanultam meg főzni magamra, mert így fele annyira jövök ki havi szinten. Azért nem hízok el, mert ha úgy zabálnék mint egy pasi kibaxott sokba kerülne havi szinten az étkezésem. Ez az a tétel, amin nőként rengeteget lehet spórolni. Ha egy pasi azt mondaná nekem, hogy felezzük a kajaköltéseket nem hiszem, hogy együtt maradnánk. Azért ne nézzenek már madárnak.
ma 15:25
 112/137 anonim ***** válasza:

#111 És miből gondolod, hogy minden férfi többet eszik, mint te? Az én párom pl. spórolós, mindig megnézi, hogy mi akciós éppen a boltban és azt eszi. Nem amit éppen szeme/szája megkíván.

De akkor ezek szerint te mindent így mérsz, esetleg ha két perccel tovább zuhanyzik a párod, akkor arányosan kiszámolod, hogy mennyivel többet fizessen a vízszámlába.

Engem már használt ki pár férfi anyagilag, sőt, olyan is volt, aki szakításkor még egy felbontott tejet is elvitt a hűtőmből, de akkor sem vagyok hajlandó kapcsolaton belül ennyire kicsinyes lenni. Szeretem a páromat, ő is szeret engem, ennek megfelelően nem fogunk egymáson spórolni. És itt nem arról van szó, hogy veszek neki egy autót, hanem hogy mit ebédel. Tényleg szánalmas már, hogy egyesek mennyire undorítóan számítóak.

ma 15:34
 113/137 anonim ***** válasza:
51%
Mindenkinek más szokásai vannak, akár evés szintjén, meg ezer más dologban. Én nem számolgattam, mikor összeköltöztünk, hogy én iszok napi egy kávét, de te hármat, vagy én eszek napi két szelet kenyeret, de te négyet, vagy a pizzából én csak az egyharmadát és osszuk már meg a költségeket. Összeraktuk amink volt és arra költöttünk, amire szükség volt. Nem görcsöltünk azon, hogy pl. a párom csak zuhanyzik, én meg heti egyszer szeretek egy teli kád vizben lazulni, jaj mennyi vizet fogyasztok, én veszek magamnak parfümöt, ő egyáltalán nem. Akkor most örjöngeni kellett volna egymással? Mi megbeszéltünk mindent, mire költsünk, vagy épp mire ne és inkább gyűjtsünk.
ma 15:39
 114/137 anonim ***** válasza:
Atya ég, felröhögtem, ha ilyen kicsinyes lenne a párom, ennyi erővel hó végén közölhetné, hogy hányszor mentünk valahova kocsival és fizessem ki arányaiban a benzinpénzt!
ma 15:45
 115/137 anonim ***** válasza:

#113 És ez a normális. Mindkét fél vegye ki a részét a költségekből nagyjából arányosan, de hogy már lassan grammra mérjük, ki mit eszik és ennek megfelelően mennyit fizessen ... hajam égnek áll ettől.

Amikor legközelebb megkér édesanyám, hogy vigyek a boltból egy tejet vagy kenyeret, el fogom kérni tőle az árát 😂

ma 15:46
 116/137 anonim ***** válasza:
Nekem az jutott eszembe, a kicsinyes emberek a védekezésre szánt lóvét felezik, mert hogy mindketten élvezik a szexet vagy a gumit a férfi fizeti, a tabit meg a nő, vagy hogy lehet ez?
ma 15:49
 117/137 anonim ***** válasza:
😂😂😂
ma 15:51
 118/137 anonim ***** válasza:
#116 Most viccelsz vele, de nekem volt olyan ismerősöm, aki a nőjétől pénzt kért időnként az óvszerre, mondván, hogy az ő érdeke is, hogy ne legyen terhes.
ma 15:51
 119/137 anonim ***** válasza:
"Engem már használt ki pár férfi anyagilag" ezt mondanod sem kellett volna, a hozzászólásaidból rájöttem magamtól is. Engem még senki nem használt ki, a te logikád szerint azért, mert olyan számító vagyok..
ma 15:53
 120/137 A kérdező kommentje:
Nem tudom honnan veszitek, hogy minden férfi zabál és dupla annyit eszik, mint egy nő. 175 cm vagyok és ugyanakkora a párom is, ezáltal mivel nem vagyok egy magasnövésű, igyekszek figyelni a mennyiségre, és nem eszek 350-450 grammos normál mennyiségnél többet, reggelire eszek 3 tojást stb sorolhatnám ugyanannyit eszünk, úgyhogy nem, nem falom ki a hűtőt és nem zabálok, de ezt mondhatom az édesapám és jó pár férfi nevében, hogy nem mindenki ilyen.
ma 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!