Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom éveken át hazudott és lehúzott anyagilag?
Figyelt kérdés
A menyasszonyommal lakom 2 éve közös "albérletben", én költöztem hozzá, abban a tudatban, hogy bérli a lakást egy más városban élő tulajtól. Furcsa volt, mert sosem hallottam hogy telefonált volna bármilyen tulajjal, és nem is mesélt róla soha. A béreleti díj felét elkérte tőlem minden hónapban ami 100 ezer Ft. volt, erre egy közös ismerősünk elszólta magát nekem, hogy ő most akar lakást venni és a párom milyen szerencsés, mert akkoriban milyen jó árban vette a lakást emlékszik rá stb, az öszeget is megmondta, köpni nyelni nem tudtam. Megkérdeztem a páromtól, hogy igaz-e, de tagad mindent.
Az egyik megsporol a másikon akár albereti dijak "millioit"is.
ma 11:48
42/132 anonim válasza:
24 nőként írom, hogy az ilyen gondolkodású embereknek, mint te nem kell pár.
ma 11:48
43/132 anonim válasza:
Nekem meg nem kell több olyan pár aki semmit nem tesz a megélhetéshez.
ma 11:49
44/132 anonim válasza:
Meg lakhatashoz.
ma 11:49
45/132 anonim válasza:
43 fizet rezsit, vesz kaját, együtt fizetitek az utazást pl. Most akk én is innentől elvárom, hogy páromnak is legyen lakása...össze meg nem költözünk.
ma 11:51
46/132 anonim válasza:
Még mindig nem értem néhány ember hozzáállását, miszerint fizetni kéne a csávónak azért, mert valakinél lakik és nem haverja, hanem a párja? A lakás mindenhogy a csajé marad, ha együtt öregszenek meg, akkor is! Lehúztak, hazudtak, itt nincs mentség és magyarázkodás, gusztustalan, amit tettek veled és pont.
ma 11:52
47/132 anonim válasza:
45 lakhatas a tema. Hogy az egyik oldja ezt meg hogy hol élnek. Es ahhoz nem tesz semmit a másik. Merthát a párja.
Bakker egy hotelben egy ejszaka meg 25 ezernél indulna. A párodnal meg ingyé.
ma 11:53
48/132 anonim válasza:
De baszki te vagy az idióta! Éltél vele és egyszer nem láttad a főbérlőt, de havonta adtál neki pénzt. Lol ha csinosítani akarod az albit ahhoz is a főbérlő beleegyezése kell, nem láttál levelet, csekket a havi befizetéssel és a csajt akarod hibáztatni? Egy veréb vagy. Jól tette ha te hagytad neki.
ma 11:53
49/132 anonim válasza:
#46 Biztos lehetsz benne, hogy ha fordítva nézne ki a történet, akkor fel lennének háborodva, hogy pénzt kér a nőtől. De így teljesen rendben van szerintük. Írom ezt nőként. Sosem tudnék ilyen aljas módon hazudozni a páromnak.
ma 11:54
50/132 anonim válasza:
46 de alberlet is más lakása mégis fizetni kell érte. Nincs ingyenszallás sehol. Max a mamahotelben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!