Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Beszálljak olyan ház felújítás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beszálljak olyan ház felújításába anyagilag, amihez semmi közöm,de két éve benne élek,és a jelenlegi barátomé? Vagy,ha instabilnak érzem a kapcsolatot, akkor csak fizessem a rezsit, meg esetleg némely közös költségeket,és ennyi?

Figyelt kérdés
jún. 15. 21:35
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
86%

Kizárt. Es szerintem ilyenre mégcsak meg se kérhetné a párját vki, hogy az ő házát ujitgassa meg növelje annak értékét. Ha házasok, sem. Mivel a másik ha szakitas válás van 1 bőrönddel távozik es a családba is beleölt pénze is csak úszni fog. Nemhogymég másnak a házába beleölt pénze.

Én gyüjtenék magamnak ha neki van lakása nekem is legyen akkor. Ugy az igazságos csak.

jún. 15. 21:41
 2/24 anonim ***** válasza:
91%
Ha instabilnak érzed a kapcsolatot, akkor ne. Max kisebb ingóságokat vegyél, ha nagyon akarsz (mert mondjuk nem annyira gáz a helyzet, hogy két hónapon belül szakítotok fixen), amiket tudsz magaddal vinni.
jún. 15. 21:41
 3/24 anonim ***** válasza:
92%
Stabilba se kéne. Olyanok mellett akiknek van arra kell törekedni hogy neked is legyen.
jún. 15. 21:49
 4/24 anonim ***** válasza:
87%

Ha stabilnak érzed, akkor sem!

Más ingatlanának a felújításába nem fizetünk bele.

A barátod sem semmi, ha hagyná! Én biztos nem engedném egy pasinak sem, hogy bármibe is belefizessen a lakásomban, max. tisztasági festés, mert csak bonyodalmak lesznek belőle.

jún. 15. 21:59
 5/24 anonim ***** válasza:
38%
Nem, nem szállnék be. De azért olyan fura, hogy mindenki egyből a válásra gondol. Nézzük meg 1x válás nélkül. Az egyik félnek van lakása, ami felújításra szorul, de ő egyedül csak nagyon lassan tudja felújítani, mert a másik nem ad bele semmit. Úgy végülis a másik is sokáig egy lepukkant lakásban lakik, amikor lakhatna szépben is. Végül leélnek együtt 20 évet , azalatt együtt lepusztítják, mert ugye egyformán használják mindketten. Tehát egy ember fizette, amit ketten használtak és "tettek tönkre".(Természetesen a normál elhasználódásra gondolok, nem szándékos rongálásra.) Na, akkor ez igazságos?
jún. 15. 22:00
 6/24 anonim ***** válasza:
77%

5

Majd ha férj-feleség lesznek, gyerekekkel, közös vagyonnal, akkor más.

Ha egyedül élne, akkor is ugyanúgy kéne felújítani.

jún. 15. 22:06
 7/24 anonim ***** válasza:
85%

Akkor adjon neki tulajdonjogot is ne csak a pénzt várja a másik ha már 20 évig ugyis egyutt vannak.

(Amugy lakastv szerint is ugy van albérletnél is hogy a főbérlő köteles a rendeltetesszerű állapot fenntartására tehát ha pl leamortizálodott a vizbojler az evek alatt(nem rongálás stb esete)a főbérlo koteles azt is cserélni.)

jún. 15. 22:08
 8/24 anonim ***** válasza:
89%
6 ugy tudom nem lesz közös soha a házasság elott szerzett vagyon.
jún. 15. 22:08
 9/24 anonim ***** válasza:
61%

#6! Persze, én is azt vallom, nem is szállnék be, de volt aki a házasokat is írta és a külön vagyon akkor is külön vagyonnak számít. Erről jutott eszembe.

Kéne, de azt egyedül is lakná le. A lakás nélküli fél meg az alatt bőven kiszórná a felújítás árát albérletre. Szóval itt a "lakásos" fél jár rosszabbul, mintha külön lennének, a másik meg jobban.

De mondom, én "instabil" kapcsolatban lakástól függetlenül se élnek senkivel, szóval megértem, hogy ne adjon bele, csak eljátszottam a gondolattal, mert azt sose nézzük, hogy együtt maradnak.

jún. 15. 22:15
 10/24 anonim ***** válasza:
59%
#7! Persze, de ott a bérlő fizet a használatért, kapcsolatban meg nem.
jún. 15. 22:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!