Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Párkapcsolatban élők, elmondha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban élők, elmondhatod, hogy nagyszerű életed van? Szereted a jelenlegi életed?

Figyelt kérdés
Minden jó a kapcsolatodban, nincs anyagi gond, egyszerűen minden nagyon jó?
2023. ápr. 21. 15:59
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
81%
Nekem csak a szabadsagom es az egyedullet hianyzik.
2023. ápr. 21. 16:01
 2/27 anonim ***** válasza:
60%

Egy jó kapcsolat mindig hullám vasút:D Hol lent, hol fent. Nem unalmas.

Nem az anyagiak határozzák meg, hogy jó-e kapcsolatod, hanem hogy a társaddal milyen párost alkottok, és hogy tudjátok a helyzeteket megélni.

2023. ápr. 21. 16:11
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
Olyan nincs, hogy minden teljesen tökéletes legyen és soha semmi probléma ne legyen. Akár egyedülálló az ember, akár párkapcsolatban van.
2023. ápr. 21. 16:11
 4/27 A kérdező kommentje:

2# és 3#

A kérdés az, hogy összességében jó e minden ahogy van. Nyilván vannak hullámvölgyek, de aki átvészeli és megoldják, ott lehet úgy érezni, hogy úgy összességében minden nagyon jó. Szerintem.

2023. ápr. 21. 16:45
 5/27 anonim ***** válasza:
100%
Nincs nagyszerű életem, eddig se volt az. Anyagi gondjaim nincsenek, a kapcsolat jó.
2023. ápr. 21. 16:45
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
Egzisztencia, biztonság megvan. Érzelmeket, szexet nem találom. Mint munkatárs első osztályú ebben a párkapcsolati vállalkozásban.
2023. ápr. 21. 16:46
 7/27 anonim ***** válasza:
84%

Én elmondhatom, hogy nagyon jó életünk van együtt, boldogok vagyunk.

Univerzális titkot nem tudok, ami nekünk működik:

- Sok minőségi idő kettesben. Színes programok, sok utazás (hasonló érdeklődés)

- NAGYON jó kommunikáció. Őszinteség, tisztelet, egyenrangú viszony, a másik határainak tiszteletben tartása. Kontrollálás semmilyen formában.

- Anyagi biztonság. Mindketten jól keresünk, ketten együtt elég kényelmes életet építettünk. Egyikünk sem várja, hogy a másik háttérbe szorítsa a karrierjét.

- Amit csak lehetett, kiszerveztünk, pl háztartási munkák jó része, vállalkozás adminisztrációja. Egy csomó kapcsolat fullad bele lassan a mindennapok vacakolós terheibe, én azt vallom, hogy ha valaki megengedheti magának, annak érdemes pl takarítót felvenni / ételt rendelni, bármi egyéb terheket lerázni.

- Nem tervezünk gyereket. Aki szeretne, annak nyilván nem ez a jó út. Nálunk egyikünk sem vágyik rá, úgyhogy egyszerű a kérdés.

2023. ápr. 21. 16:50
 8/27 anonim ***** válasza:
Nekem mindig jobb kapcsolatban, mint egyedül.
2023. ápr. 21. 16:54
 9/27 anonim ***** válasza:
46%

7. Normális párkapcsolatokra vagyunk kíváncsiak, nem egy sex and new york tipusúra.

Sokan nem fizetnek takarítót, nem rendelnek napi szinten 12EFt-ért kaját, van 1-2 gyerekük.

2023. ápr. 21. 16:55
 10/27 anonim ***** válasza:
34%
Maga a földi pokol.
2023. ápr. 21. 16:55
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!