Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban élők, elmondhatod, hogy nagyszerű életed van? Szereted a jelenlegi életed?
Egy jó kapcsolat mindig hullám vasút:D Hol lent, hol fent. Nem unalmas.
Nem az anyagiak határozzák meg, hogy jó-e kapcsolatod, hanem hogy a társaddal milyen párost alkottok, és hogy tudjátok a helyzeteket megélni.
2# és 3#
A kérdés az, hogy összességében jó e minden ahogy van. Nyilván vannak hullámvölgyek, de aki átvészeli és megoldják, ott lehet úgy érezni, hogy úgy összességében minden nagyon jó. Szerintem.
Én elmondhatom, hogy nagyon jó életünk van együtt, boldogok vagyunk.
Univerzális titkot nem tudok, ami nekünk működik:
- Sok minőségi idő kettesben. Színes programok, sok utazás (hasonló érdeklődés)
- NAGYON jó kommunikáció. Őszinteség, tisztelet, egyenrangú viszony, a másik határainak tiszteletben tartása. Kontrollálás semmilyen formában.
- Anyagi biztonság. Mindketten jól keresünk, ketten együtt elég kényelmes életet építettünk. Egyikünk sem várja, hogy a másik háttérbe szorítsa a karrierjét.
- Amit csak lehetett, kiszerveztünk, pl háztartási munkák jó része, vállalkozás adminisztrációja. Egy csomó kapcsolat fullad bele lassan a mindennapok vacakolós terheibe, én azt vallom, hogy ha valaki megengedheti magának, annak érdemes pl takarítót felvenni / ételt rendelni, bármi egyéb terheket lerázni.
- Nem tervezünk gyereket. Aki szeretne, annak nyilván nem ez a jó út. Nálunk egyikünk sem vágyik rá, úgyhogy egyszerű a kérdés.
7. Normális párkapcsolatokra vagyunk kíváncsiak, nem egy sex and new york tipusúra.
Sokan nem fizetnek takarítót, nem rendelnek napi szinten 12EFt-ért kaját, van 1-2 gyerekük.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!