Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban élők, elmondhatod, hogy nagyszerű életed van? Szereted a jelenlegi életed?
7# gratulálok!
Én is igy érzem a sajátunkat, párom is.
Mi szeretünk közösen dolgozgatni, a házunk pici, pont jó 2 főre. Együtt főzőcske, sok idő együtt. Én tökéletesen elégedett vagyok, sosem volt jobb :-)
7) "Normális párkapcsolatokra vagyunk kíváncsiak, nem egy sex and new york tipusúra."
Elárulod, hogy mitől diszkvalifikálódik a kapcsolatom a normális kategóriából, amiért így egyszerűsítünk a hétköznapi életünkön? :D
"Sokan nem fizetnek takarítót, nem rendelnek napi szinten 12EFt-ért kaját, van 1-2 gyerekük."
Ööö és? A kérdés saját példákat kért párkpcsolatban élő emberektől, erre válaszoltam. Nem igazán releváns megfigyelés, hogy "jó de más nem fizet takarítót" :D
Feszültnek tűnsz :D
Öhm, ez így elég fura kérdés.
"Minden jó a kapcsolatodban, nincs anyagi gond, egyszerűen minden nagyon jó?"
Nem. Nem minden jó a kapcsolatomban és ugyan az anyagi gondtól messze állunk, de vannak anyagi jellegű problémáink. (egyébként ez hogy jön a párkapcsolatokhoz? Vagyis miér tpont ez?:D)
Sőt, egészségügyi és pszichés problméink is vannak.
Ennek ellenére igen, kijelentem, hogy nagyszerű életem van
Ehhez ugyanis nem kell mindennek jónak lennie. Ami azt illeti, én nem is hiszek abban, hogy tud mindne tökéletes lenni:D ha valami tökéletes, az gyanús:D
Hasonló mint a #6os válaszoló
Anyagilag megvagyunk,de az érzelmek sajnos nagyon karcsúak,ez kezd a szexre is rámenni(részemről)
Így egy kicsit megfakult a jövőkép is a fejemben, hiába működünk jól mint élettársak, engem egyre jobban zavar az érzelmek hiánya.
#17 "Nem vagyok boldog mert nem szeretnek mint embert csak elfogadnak. Nem válok el mert semmivel nem lenne jobb, vagy maradna a magány, vagy egy hasonló kapcsolat jutna"
Ez a "pedig vannak" kijelentést alátámasztja? Szerintem ez nem egy egészséges kapcsolat.
#15 voltam
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!