Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Párkapcsolatban élők, elmondha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban élők, elmondhatod, hogy nagyszerű életed van? Szereted a jelenlegi életed?

Figyelt kérdés
Minden jó a kapcsolatodban, nincs anyagi gond, egyszerűen minden nagyon jó?
2023. ápr. 21. 15:59
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

7# gratulálok!

Én is igy érzem a sajátunkat, párom is.

Mi szeretünk közösen dolgozgatni, a házunk pici, pont jó 2 főre. Együtt főzőcske, sok idő együtt. Én tökéletesen elégedett vagyok, sosem volt jobb :-)

2023. ápr. 21. 16:57
 12/27 anonim ***** válasza:
47%
Nekem nem jó! Darálógép, én meg egy robot vagyok. Intimitás, érzelmek? Azt sem tudom mik azok, már nem is vágyom rá, kiégtem!
2023. ápr. 21. 16:59
 13/27 anonim ***** válasza:
49%

7) "Normális párkapcsolatokra vagyunk kíváncsiak, nem egy sex and new york tipusúra."

Elárulod, hogy mitől diszkvalifikálódik a kapcsolatom a normális kategóriából, amiért így egyszerűsítünk a hétköznapi életünkön? :D

"Sokan nem fizetnek takarítót, nem rendelnek napi szinten 12EFt-ért kaját, van 1-2 gyerekük."

Ööö és? A kérdés saját példákat kért párkpcsolatban élő emberektől, erre válaszoltam. Nem igazán releváns megfigyelés, hogy "jó de más nem fizet takarítót" :D

Feszültnek tűnsz :D

2023. ápr. 21. 17:02
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Öhm, ez így elég fura kérdés.

"Minden jó a kapcsolatodban, nincs anyagi gond, egyszerűen minden nagyon jó?"

Nem. Nem minden jó a kapcsolatomban és ugyan az anyagi gondtól messze állunk, de vannak anyagi jellegű problémáink. (egyébként ez hogy jön a párkapcsolatokhoz? Vagyis miér tpont ez?:D)

Sőt, egészségügyi és pszichés problméink is vannak.

Ennek ellenére igen, kijelentem, hogy nagyszerű életem van

Ehhez ugyanis nem kell mindennek jónak lennie. Ami azt illeti, én nem is hiszek abban, hogy tud mindne tökéletes lenni:D ha valami tökéletes, az gyanús:D

2023. ápr. 21. 17:03
 15/27 anonim ***** válasza:
84%
Nekem nagyon jó, boldog vagyok. De tegyük hozzá, hogy szingliként is boldog voltam. Jó a kapcsolatom, boldogok vagyunk. Szinte tökéletes. De a boldogság nem csak ezen múlik. Szerintem veszélyes is boldogtalanul belemenni egy kapcsolatba. Nem hiszek abban, hogy boldogtalan embernek lehet egészséges, hosszú kapcsolata
2023. ápr. 21. 17:04
 16/27 Hans Pötterman ***** válasza:

Hasonló mint a #6os válaszoló

Anyagilag megvagyunk,de az érzelmek sajnos nagyon karcsúak,ez kezd a szexre is rámenni(részemről)

Így egy kicsit megfakult a jövőkép is a fejemben, hiába működünk jól mint élettársak, engem egyre jobban zavar az érzelmek hiánya.

2023. ápr. 21. 17:06
 17/27 anonim ***** válasza:
27%
15. Pedig vannak! Olyan lapokkal kell játszanom amiket osztottak. Nem vagyok jóképű, nem születtem gazdagnak, nincs bennem férfias agresszió, barátságos vagyok. Megnősültem, de ezek a jellemzők ugyanúgy ott vannak, és ez érződik is a házasságomon. Azt is tudom hogy ezekkel a hozományokkal soha senki sem fogadna el, úgy hogy élem az életem. Nem vagyok boldog mert nem szeretnek mint embert csak elfogadnak. Nem válok el mert semmivel nem lenne jobb, vagy maradna a magány, vagy egy hasonló kapcsolat jutna. A külsőm nem férfias, a természetem sem. Ilyen vagyok. Nem akarok senkit sem megverni, nem tudok beleállni egy vitába, nem szeretek utazni, introvertált vagyok. Szóval teljesen alkalmatlan egy boldog életre!
2023. ápr. 21. 17:39
 18/27 anonim ***** válasza:
Minden nagyon jo! De attol meg pusztul a bolygo, haboru van. Szep vagyok, van penz, szeret, de ez nem minden. Boldogsag nincs ugy, ahogy elkepzelik.
2023. ápr. 21. 19:11
 19/27 anonim ***** válasza:

#17 "Nem vagyok boldog mert nem szeretnek mint embert csak elfogadnak. Nem válok el mert semmivel nem lenne jobb, vagy maradna a magány, vagy egy hasonló kapcsolat jutna"

Ez a "pedig vannak" kijelentést alátámasztja? Szerintem ez nem egy egészséges kapcsolat.

#15 voltam

2023. ápr. 21. 19:30
 20/27 anonim ***** válasza:
19. Persze hogy nem. Ez jutott, ez van.
2023. ápr. 21. 20:03
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!