Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogy lehet igy a jovoben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet igy a jovoben egyuttelni?

Figyelt kérdés
Szamomra fontos az enido es az egyedullet. De annyira hogy ha mar egy hete a parommal vagyok rosszul erzem magam, nyugos vagyok es bunkozom. Utana kell meg legalabb egy het hogy utana ujra a reginek erezzem magam es kedvem legyen vele talalkozni. De igy nemfogok tudni senkivel se osszekoltozni, es nemtudok megvaltozni, en ilyen vagyok. Ezt megis hogy lehetne kozolni a masikkal?
tegnap 12:51
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem megfelelő emberrel vagy, ennyi. Nekem is volt, akivel eleinte szívesen találkoztam, aztán inkább nyűg lett és azon gondolkodtam, hogy mit csinálnék szívesebben otthon. Nem is lett folytatás, egy percig nem hiányzott utána.
tegnap 13:02
 2/7 A kérdező kommentje:
De nekem ez mindig valtakozik. Ha sokat vagyok vele akkor elegem van, ha meg nem latom hetekig nyilvan hianyzik. De egyszerre nemtudok vele sokat lenni
tegnap 13:07
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Majd találsz olyan embert, akinek szintén ilyenek az igényei. Lesz majd munkád, lakásod - neki is - de nem laktok együtt hanem mindig randiztok, néha nálad vagytok, néha nála, nincs kényszer és mindenkinek megmarad a kis helye. Én totál megértelek. Vagy: összejössz egy kamionossal, aki 3 hetet távol van, egyet otthon. :D
tegnap 13:11
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Keress távkapcsolatot őt meg hagyd békén.
tegnap 13:12
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkor olyan partnert keress aki szintén nem akar összeköltözni veled. Összefuttok időnként, de nem éltek együtt. Szerintem mindenki tudja, hogy egy kapcsolatnak mi a menete általánosságban. Aki nem a hagyományos utat akarja bejárni, neki kell ezt közölnie a másikkal, mégpedig időben. Azt is, ha szerinte az együttélés hülyeség, azt is ha a monogámiát tartja annak, ha bármi extra/extrém heppje van, ez így lenne normális. Akkor nem gyűlölködés a vége, nem érzi magát becsapottnak a másik fél. De látod, te is inkább azt kérdezed, hogy lesz ebből együttélés. Pedig miért lenne ebből együttélés? Hogy egy hét után már nyűgösködj, bunkózz? És a másik? Filózgasson, hogy mi rosszat tett, hogy te ezt műveled?
tegnap 13:16
 6/7 anonim ***** válasza:
87%

Vannak, akik ilyenek. Kérdés, hogy lenne e bárki, aki mellett nem ezt éreznéd?! Lehet, hogy nem, akkor el kell könyvelned, hogy te ilyen vagy és olyan társat keresni, aki ebben partner tud lenni és/vagy ő is hasonló beállítottságú. Vagy nem kell erőltetni az összeköltözést senkivel, vannak párok, akik hosszú ideje úgy élnek együtt, hogy igazából külön. Találkoznak hol az egyik, hol a másik lakásán, akár napokat is együtt töltenek, aztán megy mindenki pár napra haza feltöltődni. Nekem van kollégám, aki így él a párjával lassan 20 éve. Nekik így jó.

Én annak idején direkt úgy és olyan barátnőt kerestem, aki ilyen, mint én, mert én is ilyen vagyok, mint te. Fáraszt, ha valakivel sokat együtt kell lenni. Igaz, mi nagyon hamar össze is költöztünk, és már 15+ éve együtt vagyunk, de mi itthon sem lógunk állandóan egymás nyakán, adunk egymásnak énidőt, sőt, hobbijaink is olyanok, hogy sokat vagyunk miattuk távol, akár napokra is. Nekünk így jó, így együtt tudunk szépen élni hosszú ideje.

Hasonló beállítottságú társat kellene neked is találnod. Már ha mindenáron összeköltözős párkapcsolatban gondolkodsz.

tegnap 13:16
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem illetek össze, ennyi.

Én is nagyon introvertált vagyok, mégis szeretek kapcsolatban élni, mert a vőlegényem hagy bőven időt "elvonulni".

tegnap 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!