Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
32eves ffi vagyok. Sok kapcsolattal. De nem talaltam még olyan nőt! Aki hazias es van munkahelye es egyuttelne a parjaval. Miert van beloletek kevés?
Hát ez sem lehet általánosítani, hogy 20-25 évesek ne lennének komolyan. Rengeteg olyan ismerősöm van, akik 18-25 év között vannak és már összeházasodtak és gyerekük is van.
Folyamatosan hallom az infókat, hogy ez a csaj megházasodott, ez a csaj terhes stb.
Szóval nem lehet ezt így bekategorizálni, hogy ki éretlen még és ki nem...
Én házias vagyok, van munkám, de még nem költöztem össze a barátommal és még nincs gyerekem. Ellenben 30 előtt már mindenképpen szeretném vele az utolsó kettőt teljesíteni. 23L
És egyébként szerintem könnyen rájössz, ha elgondolkodol arról, hogy Te szivesen csinálnád-e ezt.:)
Mert gondolom, te sem szivesen csinálnád ezt, hanem kényelmes volna, ha valaki ingyen, hobbiból csinálná ezeket neked.
Hát, nekem is.:)
De mivel ilyen ember nincs, ezért részben magamnak csinálom, részben megfizetek érte embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!