Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a teendő ezzel a 32 éves nővel (a kapcsolattal)?
Van egy 32 éves nő. A családjánál lakik,dolgozik. Van egy többéves kapcsolata, egy igen szerencsétlen,elhízott, 43 éves férfival, aki kb zsebpénzből él, meg néha elmegy árulni a piacra. A csávóval nem laknak együtt.
Engem két éve ismer,neten ismert meg, a "szeretője" lettem. Csak hogy én szerelmes lettem ebbe a nőbe.
Csak magamnak akarom. Mindig balhézok, ha a barátjánál alszik.
Teljesen kikészít.Mert amikor a zsírgépnél van, mindig suttog a telefonba. Ezzel kb megaláz.
Kell ez a nő nekem, komolyan. Határozatlan,behódoló,elnyomható nőről van szó, legalábbis velem szemben ilyen. Állítólag a barátjánál ő az úr. Pl azért suttog a telefonban állítólag, mert nem akarja az apoláris anyagokban kíválóan oldódó barátját megbántani. :D
Szerintetek mit kéne csináljak? Én 23 éves vagyok. Lehet udvarolnom kéne neki?
Szoksz, vagy szöksz. Ha ő is akarná, akkor már rég együtt lennétek.
Fiatal vagy, és naiv. Ez nem baj, de komoly kapcsolatot a korod béliekkel akarjál kialakítani. Jó tanárnénid volt, de többet nem kaphatsz, és ne is akarj.
És te 23 évesen mit tudnál neki nyújtani?
Szerintem neki pont jó. A 43 évessel elvan,te meg néha kipolírozod a fiatal farkincáddal :D
tyűha....nem is tudom, melyikőtök a legszánalmasabba kapcsolatban :D de azt hiszem, hogy te egy hajszálnyival megelőzöd a nőt.
hogy mi a teendő? szakíts vele, és keress valaki normálisat. vagy neked "Határozatlan,behódoló,elnyomható" az ilyen nők tetszenek? grat :D
Egyszerűen csak 2színű és hazug, és Téged titkol.
Majd kiábrándulsz belőle emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!