Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok de akaratlanul is másra gondolok. Nem bírok magammal. MI a teendő?
Túl fiatal lehetsz, max 18 évesnek gondollak!
A pasi nem elégít ki, és még mással sem jutottál el az orgazmushoz.
Az a kis bizsergés amit a nők nagyobb része orgazmusnak hisz, csak bizsergés!
A nagyy durr még ezután fog jönni!
Barátkozz, ismerkedj, szeretkezz sokat, mert még túl fiatal lehetsz ahhoz hogy összekösd magad egy jóval idősebb férfival!
A legtöbb ember,legyen az nő vagy férfi fantáziálgat másokról is és nem csak a párjáról.
De te úgy látom ennél már többet szeretnél.
Szépítheted a jellemedet az írásoddal de én közben egész mást veszek ki belőle.És ezt te is nagyon jól tudod.
Ezzel csak magadat próbálod nyugtatani,átverni.De idő kérdése és rácuppansz más pasira is.Hisz te írod,hogy félsz magadtól.Hisz ismered magad és tudod,hogy szükséged van még más(ok)ra is.
Sajnos nem igazságos ez a monogámia dolog.
De ha vigasztal,vagyunk még egy pár millióan akik így érzünk mint te :)
A többi csak maszlag!
F40+
Mintha ha csak a páromat hallanám.
Nála is nálad is azt gondolom, hogy nincs rendben valami. Csak ő például nekem váltig tagadja, hogy jelent az akármit. Olyan szinten igen jelent valamit.
Nem vagy szerelmes. A szerelem nem ez. Max szereted. Még csak jól se néz ki szerinted a pasid.
Sosem leszel boldog ha kapcsolatba kezdesz, de folyton más kell mellette. Nem tudok igazán tanácsot adni, csak azt hogy se te, se a párod nem lesz boldog ha ezt megtudja. Ezen neked kell alakítani magadban, nem tudom honnan alakult ki ez benned, de a testiség nem minden! Engem pl kevésbé érdekel, fontosabb a lelki rész, de mindenki más. S lehet nem szerelemmel szeretem én sem a párom, de ehhez képest sem nézek meg senkit úgy, hogy lehetőséget látok benne. A kár az, hogy ez felesleges volt a részemről. Mert bezzeg ő... na mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!