Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavar a párom munkahelye?
Csak tudnám, hogy ezt miért nem vele beszéled meg! Ha problémád van, (hisz az van, a kérdést is remélem magadnak tetted fel, hisz csak neked van bajod vele) akkor miért nem a pároddal beszéled meg?
Ennyire nehéz kommunikálni egymással?
nem sok beleszólásod van. nyilván fordítva te sem örülnél ha meg akarná mondani mit csinálj...
de beszéld meg velemiért zavar..
Én is el akartam menni hajóra dolgozni. Nagyon jól fizet ha jó vagy abban, amire felvettek. Kitűnő angol tanulási lehetőség, és tapasztalatszerzés.
Támogatnod kellene. Párom támogatott, nagyon jól esett, de nem mertem belevágni, és annyi pénzem sem volt, hogy kiutazzak.
Ha a párom nem támogatott volna én elgondoltam volna, hogy mennyire ő az igazi. Fél év alatt simán összeszed pár milkát tisztán, ha csak az anyagi oldaláról beszélünk. Rossz lesz persze, de neki rosszabb lesz... ő megy idegen környezetbe, neki kell megfelelnie új helyen, új (ráadásul nem magyar) emberek között.
Önző vagy, csak magadra gondolsz, hogy te mit nem szeretnél. Engedd el, és támogasd. Vagy szakíts vele, de ne merd lebeszélni az útról, ha van annyira bátor, és nekivág. Sok sikert neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!