Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » A páromnak nem volt munkahelye...

A páromnak nem volt munkahelye terveztük a babát és kiderült h lesz . A párom nem akarta h megtartsam a kicsit. Mit tegyek mikor felemeli a kicsit undor kap el mert akkor nem akarta h legyen?

Figyelt kérdés
2013. márc. 1. 06:40
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Attól még, hogy akkor nem akarta, most szeretheti!
2013. márc. 1. 06:54
 2/9 anonim ***** válasza:
96%
Én azért valahol meg tudom érteni, hogy akkor nem akarta... nem volt munkája, kilátástalannak tartotta a helyzetet, gondolom ketten is nehezen éltetek meg és akkor még jött a baba. Én is kétségbe lettem volna esve ilyen helyzetben. De attól most teljes odaadással szeretheti a babát!
2013. márc. 1. 06:56
 3/9 anonim ***** válasza:
95%
A párod nyilván anyagi megfontoslásból nem akart gyereket, mert szép dolog a szeret, de attól még nem laksz jól. A legtöbb ember pont, hogy becsülné azt, hogy van felelősségéérzete a másiknak. Neked meg illene felnőnöd, mert gyerekes, amit csinálsz és felelőtlen! Nem lehet csak úgy a vak világba szülni, hogy majd csak lesz valami, aztán majd magyarázd el a gyerkenek, hogy ő mért nem kaphat semmit Karácsonyra...
2013. márc. 1. 07:08
 4/9 anonim ***** válasza:
95%
Mondd neked az a szó valamit,hogy munkahely? Tudod,az itt megkeresett pénzből mész el vásizni,vagy ebből eteted a gyereket! Érdekes,hogy nem volt a párodnak munkahelye,és ti erre terveztetek gyereket... Ennyire azért nem csöröghetett a vekkered! Ha elfog az undor tőle minek vagy még vele?
2013. márc. 1. 07:47
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Elfog az undor tőle? Mi a nyavajának vagy még vele? Egyébként persze, hogy nem akarta a gyereket, hiszen nem votl munkája... Most már gondolom rendeződtek a dolgok és a picit is imádja, biztos egy kis tündér.

Ha emiatt elfog az undor, akkor elég nagy gond lehet a fejedben.

2013. márc. 1. 08:15
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Apám is ezt mondta a húgomra.

Tudni kell, már benne voltak a korban, hárokm kamasz gyerekkel.

Én ordítottam apámra, hogy a gumi meg derogál, mi?

A világ legapásabb kislánya született meg.

Hidd el a párodnak elég bünti a tudat, hogy Őt akarta eldobni.

Azt se felejtsd el, hogy a pasiknak addig nem babab a baba, amíg nem látják, fogják meg a gyerkőcöt. Neked volt 40 hét felkészülési időd!

2013. márc. 1. 09:24
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

A férjemnek is van egy fia, akit nem szeretett volna, hogy megtartsanak, mert nagyon fiatalok voltak, illetve nekik sem volt pénzük. A gyerek megszületett, 2 éven belül ugyan szakítottak is az anyjával, de a fiút ugyanúgy szereti mint az azóta megszületett közös lányunkat.

Észérvek miatt nem akarta megtartani, mivel akkor még nem kötődött hozzá. A szív meg általában felülírja azt amit az agy mond :)

2013. márc. 1. 09:24
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Azt írod, hogy "tervezTÜK a babát", de a párod nem akarta megtartani. Ezt nem értem...
2013. márc. 1. 12:47
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Valószínű csak ő tervezte... A párja meg inkább munkát akart mielőtt gyerek lesz,mert valakinek pénzt is kéne keresni,ha az asszonyka a fejébe vette,h babázni akar...
2013. márc. 1. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!