Undorodom az emberektől! Mit tehetnék ez ellen?
Mostanában azt vettem észre, hogy azoknak az embereknek is felmérgelnek a rigojái, akiket egyébként szeretek/kedvelek. Egyzserűen úgy indulok suliba reggel, hogy jó nap lesz, aztán meglátom őket és "ahhjjj".
Túl sokat stresszelek. Régebben üde és jó hangulattal kezeltem mindenféle embert. Még azokat is akik engem utáltak vagy én utáltam őket. Lazán kezeltem a helyzeteket, ma már kiabálok is ha kell. A családom is kiakaszt. Velük is ugyan ez a helyzet. Ha jó napom van, akkor megölelgetem őket, ha rossz akkor egyzserűen elmenekülnék és magamba puffognék fél napon keresztül.
Nem voltam ilyen!!! Mi lett velem? Belémbújt valami, ami nem is én vagyok! :( Segítséég!
ez sajnos velem is így van. mostanában meg annyira összejött minden,hogy kedvem sincs jópofizni senkivel.
régebben így martam el magam mellől a barátnőmet.
Én egyáltalán nem tartom magam buta embernek. Sőt. De az emberi kapcsolataimat képtelen vagyok elviselni most. Már alig várom a nyári szünetet, hogy elmehessek valahova dolgozni és messze a hétköznapoktól valahol újra élni egy kicsit, aztán szeptembertől előről mindent.
Amúgy 19 éves vagyok.
Ugyanígy vagyok ezzel.
"meglátom őket és "ahhjjj". ezt tudom milyen érzés :D
Tudom miért van am, azért, mert semmi kedvem, és energiám mások hülyeségeit hallgatni, vagy belecsöppenni.
Azzal szeretek foglalkozni, ami az én dolgom, arra fókuszálok. És amikor jön valaki, és már tudom előre, hogy vmi hétköznapi hülyeséggel fog untatni, akkor az kizökkent. Megállok, hallgatom hogy blablabla... :D ez az állapot kb akkor áll fenn, ha sokat dolgozom. Márpedig mostanában sokat dolgozom, minden nap 8nál több órát.
Ha jobb kedvem van, poénra veszem. De munka közben nagyon komoly vagyok :D
Nem vagy buta?
Nyári szünetben elmész dolgozni, hogy kipihenhesd magad? Ott nincsenek emberek, okoska?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!