Letezik olyan ferfi, aki ellen tud allni minden csabitasnak, es nem tudja megcsalni a feleseget?
Hát persze. De nem nem tudja hanem nem akarja megcsalni. Azért mert így dönt.
És a második kérdésre is igen a válasz.
Van ilyen, a volt férjem pont nem ilyen volt.
De ez azon múlik, hogy valaki mennyire fejlett erkölcsi érzékkel rendelkezik. Ha egy kapcsolta elromlik, meginog, válság van..mik a megoldási javaslati. Kísértés márpedig mindig van...
A párom ilyen...:)nehéz elhinni még nekem is.
Dolgozik,ha itthon van a gyerekkel foglalkozik,főz/főzünk,soha nem jár el sehová.
Max. a tesómmal,sógorommal,illetve a család férfijaival bandáznak valakinél,de azt is ritkán.
Nagyon családcentrikus.
Nehéz gyerekkora volt és azt mondta,soha nem cserélné fel ,amit tőlem kap semmilyen kósza numerára.
Remélem, mert én is igy érzek...
az én párom is ilyen :) össze lehetne zárni egy vagon playmate-tel, akkor sem nyúlna hozzájuk :)
bár nem volt még rá precedens, de immáron 5 éve vagyok vele, és egyszer sem tapasztaltam, h más nőre vágyott volna rajtam kívül. ő az a típus, h még ha meg is környékezi egy nő, ő lesöpri magáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!