Letezik olyan ferfi, aki ellen tud allni minden csabitasnak, es nem tudja megcsalni a feleseget?
Létezik!
Az én párom!:D (vagy legalábbis ebben a tudatban vagyok) :D
Szerintem aki nem enged egy pici csábításnak,flörtnek,illetve nem kerül közelebb kapcsolatba más nőkkel az nem csalja meg! Tehát aki eleve tudja, hogy nem akar haverkodni meg ismerkedni más nőkkel.
Kémiát nagy eséllyel lehet érezni egy szimpatikus férfi v nő iránt,ha közelebb engedjük magunkhoz! Na de aki nem jut el addig,az nem kerül olyan helyzetbe sem :-)
Mondjuk a nem túl sármos és sikeres férfiakat jó nők is eleve jóval kevésbé akarják megszerezni.
A kérdésnek úgy lenne értelme, hogy létezik-e olyan sármos, sikeres, egészséges szexualitású férfi, aki ellen tud állni a számára nagy kísértéseknek is?
Rossz a megkozelites. Egy normalis no, aki tenyleg szereti a ferjet sosem kerne azt a ferjetol, hogy soha tobbe ne szexeljen mas nokkel, (esetleg ferfiakkal).
Egy normalis, empatikus no, mar csak poenbol, jofejsegbol is befizeti par evente a ferjet egy kulturalt prostihoz, vagy osszehozza a munkatarsaval baratnojevel a ferjet.
Az a no, aki meg onzo modon nem figyel, a ferje igenyeire, azt megcsaljak, becsapjak, es meg is erdemli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!