Apukám nem mossa meg a kezést nagy WC után- mit tegyek, undorodom itthon mindentől?
Figyelt kérdés
2012. máj. 31. 11:26
2/40 anonim válasza:
Te se mosd meg mivel irsz már nem vagy baba kialakult az immunrendszered talán erősebb is lett ettől
3/40 anonim válasza:
Jajj, nálunk ugyanez a baj, csak anyámnál, hihetetlen igénytelen lett és nem lehet megmondani neki, mert akkor megsértődik és ordít!
5/40 A kérdező kommentje:
Elsőnek írom, szerintem elég ciki erről beszélgetést kezdeményezni. Még ha fordított eset lenne, hogy a szülő beszélget el erről a gyerekével, felhívja rá a figyelmét. De így... a saját képemről égne a bőr.
Második, ezzel próbálom én is nyugtatni magam. Ám mondhatom ezt, hmostanra kényszeres kézmosó lett belőlem és ekcémám is lett.
2012. máj. 31. 11:33
6/40 anonim válasza:
Bár tény,hogy igénytelenség,de bizonyos tesztek alapján a wc kilincs a legtisztább ha a szennyeződést nézzük.Egy mobiltelefonon sokkal több baktérium,szennyeződés van mint a wc kilincsén.Így aki wc-és után nem mossa meg a kezét,de hozzáér a kilincshez az kevésbé "koszosabb" mint aki a mobil telefonját szorongatja.
7/40 anonim válasza:
Én azután vagyok kiakadva,mikor wc után nyúl a kenyérért. Azt ti sem ennétek meg! Szóval lehetetlen dolog és a mivolta miatt nagyon kényes téma!
8/40 A kérdező kommentje:
Utolsó látom megértesz. Nálunk is a kenyér vagy a mikró (esetleg hűtő) az, amihez elsőként nyúl...és láttuk be, hogy ezek a dolgok egy átlagos konyha központjai.
2012. máj. 31. 11:44
9/40 anonim válasza:
PErsze, én is nagyon ki vagyok akadva rajta! Néha azt a trükköt vetem be, hogy "van elég szappan a kézmosóban"? Vagy "szerinted nem kell még lecserélni a kéztörlő törölközőt"? De ezek idegileg nagyon megterhelőek...
10/40 anonim válasza:
Lehet, hogy ciki, de attol me'g meg kell beszeld vele, ha egyaltalan valtozast akarsz. "Figyelj, fater, szaras utan moss kezet". Attol, hogy masoknak panaszkodsz, me'g nem fog kezet mosni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!