Apukám nem mossa meg a kezést nagy WC után- mit tegyek, undorodom itthon mindentől?
Ez szerintem is undorító! Mondjuk itthon nálunk etéren minden rendben van, viszont nekem egy fiú osztálytársam volt olyan a szakiskolában, aki kielégítette magát, pláne legtöbbszőr az osztályteremben ha csak kevesen voltak ott. Nem zavartatta magát! Ezt követően meg elkezdte ölelgetni a lányokat, meg a hajukat simogatta. Amikor a közelembe jött a hányinger elkapott, mert már távolról lehetett érezni a szagokat a kezén, miután egy nap ezt a tevékenységet többszőr is elvégezte kézmosás nélkül!
Egyébként sok szeretettel ajánlom a figyelmetekbe akit érdekel, lehet venni a Roszmanban meg szerintem a gyógyszertárban is kézfertőtlenítőt kis kiszerelésben, és egy pillanat alatt beissza az ember keze, ezenkívül még jó illata is van! Olyan alkalmakra tökéletesen megfelel, ahol, vagy amikor nincs lehetőség kezetmosni. Bár tudom ezt azoknak kellene mondani, akik egyáltalán nem higiénikusak!
Köszönöm, utolsó!
Van amúgy ilyenem is, a kilincsemet, vagy az asztalt szoktam zsepivel ezzel letörölni, mikor bejön a szobámba.
Buszon, metróhasználat után is gyakran használom ezt, tényleg praktikus dolog.
te jo eg!!!
mar azt hittem,hogy csak nalunk tema ez a kezmososdi.
Sajna ,apam is felkel a wc-rol es egyenesen az ajtokilincset fogja meg:(
Parszor raszoltam, meg o kezdett kiabalni.
Azota csak szeletelt kenyeret vasarolok..
kedves kerdezo,Nalad javult a helyzet?
ha igen,mivel vetted ra,hogy mosson kezet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!