Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Apukám nem mossa meg a kezést...

Apukám nem mossa meg a kezést nagy WC után- mit tegyek, undorodom itthon mindentől?

Figyelt kérdés

2012. máj. 31. 11:26
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:
Igazatok van. Egyébként anyukám már mondta neki, de mint mindenben, itt is a kibúvót keresi, ráadásul füllent, h ő bizony kezetmos. De hát halljuk, h NEM!!
2012. máj. 31. 11:51
 12/40 anonim ***** válasza:
74%
Adj neki egy kéztőrlőt (antibakteriálisat)..
2012. máj. 31. 12:00
 13/40 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez van.. húgom soha nem mos kezet.. de semmi után, és simán nyúl az ételért úgy, hogy 1 mm fekete koszcsík van a körme alatt pluszban.. Pedig jó körülmények között élünk, ő mégis igénytelen, mint valami csöves. Undorodom utána enni, de mindig rászólok, és olyankor ordít. Az ilyeneket nem lehet szépen megbeszélni.. Mert csak sértődés lesz belőle.
2012. máj. 31. 12:37
 14/40 anonim ***** válasza:
82%

Én apukámmal is hasonló problémák vannak. Utóbbi időben olyan igénytelen lett, mint még soha. Elmegy nagy-vécézni, és utána csak az ujjai végét mossa meg sima vízzel. (pedig ott van a csudi jó illatú folyékony szappan is)

Én bizony szóltam neki. Szépen elmondtam, hogy láttam, hogy milyen hanyagul most kezet (pisi után nem is most, pedig ugye az ember a nemi szervét fogdossa) és szeretném, ha nem kéne szégyenkeznem miatta. Mert szerintem ez szégyen, hogy az ember megveszi a hozzávalókat, és mégsem élünk vele. Persze kicsit megsértődött, de általában megérti az ilyen dogokat. (amúgy is mindenen megsértődik, ha anyuval kritizáljuk valami ilyesmi miatt)

Tudom, kissé kínos, de muszáj erről beszélni.

2012. máj. 31. 12:44
 15/40 anonim ***** válasza:
69%

Még hozzátenném azt, hogy sajnos a kollégiumi évek alatt rájöttem, hogy rengeteg igénytelen ember van. Nem értem, neme alap, hogy kezet mosok wc után. Nem a kilincs miatt, hanem a dolgok miatt. Hiszen törölgetem magam, a wc papír átázik, a nagywc-ről meg ne is beszéljünk...

De tényleg, tapasztalatom alapján az emberek 60%-a nem most kezet pisilés után. :(

2012. máj. 31. 12:46
 16/40 anonim ***** válasza:
de te legalább szólhatsz apádnak, én rosszabb helyzetben vagyok sztem, mert a lakótársunk nem mos kezet (fiú). se pisi, se nagywc után. annyira undorodom tőle, egyenesen hányingerem támad, ha látom, h kijön a wcből és nem megy be a fürdőbe. de most ezt h lehet megmondani? oké, barátok is vagyunk, de azért ilyet akkor is gáz közölni...
2012. máj. 31. 13:23
 17/40 A kérdező kommentje:

A koszcsík itt is megvan sajnos. De van, akinek nem igénye ez. Tapasztalat, h egy autószerelőnek is lehet munkán kívül szép és ápolt keze és egy irodában ülő embernek is retkes a körme pl.

A kézmosásról... (tudom, h undi erről még személytelenül is írni), de saját tapazstalatom, h néha még a szappan sem mindig elég, körömkefével lesz tökéletes az eredmény. De ha még a szappan is elmarad, könyörgöm...!

2012. máj. 31. 13:38
 18/40 anonim ***** válasza:
100%
én nem értem, hogy bírják ki kézmosás nélkül... nem undorodik saját magától?? nem vagyok tisztaságmániás, de pl ha hazajövök vhonnan, akkor is az az első, h megmosom a kezem. wc után meg nem is kérdés...
2012. máj. 31. 13:46
 19/40 anonim ***** válasza:
100%
Az én apám nem fürdik, nem mos fogat, csak nagyon ritkán és a csapba pisil, ha nem vagyok itt egy hétig undorító szagok vannak itthon... Alig várom, hogy elmeneküljek már...
2012. máj. 31. 13:56
 20/40 anonim ***** válasza:
100%
Az én b. apám is ilyen undorító.Nagyon igénytelen magára és a környezetére is.Szerintem próbáld meg elszigetelni magad tőle,amennyire csak tudod.Újramosod a tányérokat,ruhákat,mindent,amihez hozzáért.Ha nem lehet vele megbeszélni és nem érti meg,hogy ez káros,akkor nem tudsz mást tenni.Majd legfeljebb jól elkap egy kis szarmonellát és akkor majd észhez tér talán.
2012. máj. 31. 14:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!