Apukám nem mossa meg a kezést nagy WC után- mit tegyek, undorodom itthon mindentől?
Én apukámmal is hasonló problémák vannak. Utóbbi időben olyan igénytelen lett, mint még soha. Elmegy nagy-vécézni, és utána csak az ujjai végét mossa meg sima vízzel. (pedig ott van a csudi jó illatú folyékony szappan is)
Én bizony szóltam neki. Szépen elmondtam, hogy láttam, hogy milyen hanyagul most kezet (pisi után nem is most, pedig ugye az ember a nemi szervét fogdossa) és szeretném, ha nem kéne szégyenkeznem miatta. Mert szerintem ez szégyen, hogy az ember megveszi a hozzávalókat, és mégsem élünk vele. Persze kicsit megsértődött, de általában megérti az ilyen dogokat. (amúgy is mindenen megsértődik, ha anyuval kritizáljuk valami ilyesmi miatt)
Tudom, kissé kínos, de muszáj erről beszélni.
Még hozzátenném azt, hogy sajnos a kollégiumi évek alatt rájöttem, hogy rengeteg igénytelen ember van. Nem értem, neme alap, hogy kezet mosok wc után. Nem a kilincs miatt, hanem a dolgok miatt. Hiszen törölgetem magam, a wc papír átázik, a nagywc-ről meg ne is beszéljünk...
De tényleg, tapasztalatom alapján az emberek 60%-a nem most kezet pisilés után. :(
A koszcsík itt is megvan sajnos. De van, akinek nem igénye ez. Tapasztalat, h egy autószerelőnek is lehet munkán kívül szép és ápolt keze és egy irodában ülő embernek is retkes a körme pl.
A kézmosásról... (tudom, h undi erről még személytelenül is írni), de saját tapazstalatom, h néha még a szappan sem mindig elég, körömkefével lesz tökéletes az eredmény. De ha még a szappan is elmarad, könyörgöm...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!