Mit lehet ilyen helyzetben tenni, mert Itthon már egyre katasztrófálisabb a helyzet?
Itthon állandóan a veszekedés megy, apámat és anyámat én szoktam kettéválasztani, ha hazaérek suliból van nagyjából 3 óra nyugalmam, utána jön haza anyám és általában onnantól fusztrált leszek, mivel sokszor cseszik le, fikázik, néha-néha jó csak. Itthon semmi nyugalom és szeretet nincs, miattuk azt se tudom mi az a rendes család, elképzelni se tudom hogy tényleg vannak olyan családok mint a családi amcsi filmekben. Egyedül a kistestvérem miatt nem szöktem még el sehova, de ez már nem állapot, a tanulás is sokkal rosszabbul megy.
Nem a lelkemet akartam kiönteni, csak érdekel mit tudnék tenni, hova mehetnék el, testvéremmel mit tehetnék hogy jó legyen neki is?
Ja és ez a helyzet kb 6 éves korom óta megy, átmeneti nyugalmi időszakokkal.
Egy 17 éves srác.
(Ui.: más témába nagyon nem illet be)
ha úgy gondolod, hogy jobb lenne,akkor beszélj a családvédelmisekkel miben tudnának segíteni. sajnos te 17 éves vagy,lassan nagykorú, de a tesódnak talán jobb lenne,ha nem otthon nőne fel.
Próbáld ki.
Jó sokáig bírtad :)
Nálunk családvédelmis és minden nélkül az volt a megoldás hasonló helyzetben 14 évesen, hogy kötöttem az ebet a karóhoz, hogy én mindenképpen egy adott gimnáziumban szeretnék tanulni - ami 120 km-re van otthonról. És sikerült is meggyőzni a szüleim! Sőt a végére már el is hitték, hogy valójában ők akarták ezt.
Így csak hétvégén kellett otthon lennem, amúgy meg kollégium.
Nálad már erre nem túl sok az esély, hiszen miért akarnál elmenni, ha eddig jó volt otthon, de ha a tesód nem gimis, még megjátszhatja ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!