Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Párkapcsolatban élők, elmondha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban élők, elmondhatod, hogy nagyszerű életed van? Szereted a jelenlegi életed?

Figyelt kérdés
Minden jó a kapcsolatodban, nincs anyagi gond, egyszerűen minden nagyon jó?
2023. ápr. 21. 15:59
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
A kapcsolatom jó. Minden más rossz.
2023. ápr. 21. 22:35
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

"Egzisztencia, biztonság megvan. Érzelmeket, szexet nem találom. Mint munkatárs első osztályú ebben a párkapcsolati vállalkozásban."

Valami hasonló.

2023. ápr. 22. 04:57
 23/27 anonim ***** válasza:

Ööö... Nem :D

A párkapcsolatom csodálatos. A származási családom miatt terápiára járok. Nem azt dolgozom (még), amit szeretnék, mert ahhoz el kell végeznem egy sulit (szeptemberben kezdődik). Egy barátnőm van, vele is 2-3 havonta találkozunk 3-4 órát. Nehezen megy a fogyás. Csóró vagyok. Nincs normális hobbim.

De ja a kapcsolatom tényleg nagyon jó, ha ez sem lenne, halott lennék.

2023. ápr. 22. 09:41
 24/27 anonim ***** válasza:
22-es. Nőként vagy férfiként mondod ezt?
2023. ápr. 22. 15:30
 25/27 anonim ***** válasza:
Nőként
2023. ápr. 22. 15:37
 26/27 anonim ***** válasza:

25. Sosem értettem meg hogy nőként ez hogyan is van?! Mennyi idősek vagytok?

Gyerek? Stressz? Normál esetben ez nekem felfoghatatlan!

2023. ápr. 22. 17:04
 27/27 anonim ***** válasza:

Mármint melyik részét nem érted, hogy van?

Nincs gyerekünk még, 25-27 évesek vagyunk. Stressz van az életünkben igen a munka miatt meg nekem családi okok miatt.

2023. ápr. 22. 18:35
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!