Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Tényleg létezik hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg létezik hogy egy pasinak idő kell intimitás teren ?

Figyelt kérdés
Elég sokat veszekedtunk a kapcsolatunk alatt 1,5 vagyunk együtt , sokban nem értünk egyet de valahogy mégis szeretjük egymást , viszont az utóbbi időben majdnem mindennapos volt már a vita , ő meg rá szokott arra hogy ignorál órákat nem szól hozzam van hogy napokig , ez az én gyengepontom ! Akármilyen dühös vagyok és keresem a megoldást és pár perc múlva kitudok vele békülni csak sajnos az ignorlast és hogy mindig minden helyzetben neki van igaza azt nem bírom , igy volt hogy dühomben megutottem (pofon ) legutóbbi helyzetnél 2 hét szünet volt , ( egy lakásban élünk ) ő szakítani akart velem mert nem szereti ha egy no megüti , ( sajnos szorongok annyira ideges vagyok és igy reagáltam ) aztán abban maradtunk megpróbáljuk lassan …beszélünk ,főzünk együtt minden jó kivéve az intimitás ölelés csókot nem tud adni mert azt mondja idő kell neki … ezt én nem értem , létezik ilyen ? 2 het minden napján sírtam annyira megbántam hogy megutottem ( sokszor kiprovokálta azzal hogy kiabál nem hallgat meg , nem érti hogy engem is megsért aztán még én vagyok a hibás és ő nem szól hozzam ami nekem faj ) ti mit tennétek ? Együtt alszunk már atolel de ilyen hogy csok nem akar adni ….

febr. 16. 21:22
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, hogy minek vagytok együtt, amikor láthatóan semmi értelme nincs a dolognak, pláne, hogy te már bántalmazod is.
febr. 16. 21:29
 2/30 anonim ***** válasza:
100%
Pfff... tényleg ti mi a franckarikáért vagytok együtt amikor már 1.5 év után is agresszívek vagytok egymással??? Az érzelmek már rég eltűntek a részéről, csak a megszokás miatt nyúzzátok egymást.
febr. 16. 21:35
 3/30 anonim ***** válasza:
100%
Létezik, de ennek a kapcsolatnak az égvilágon semmi értelme.
febr. 16. 21:35
 4/30 anonim ***** válasza:
100%

neked indulatkezelési tréning

kérdésedre? miért nem lehetne ilyen?

febr. 16. 21:36
 5/30 A kérdező kommentje:
Napokig nem szól hozzam vita után , mert azt mondja én hisztizek persze hogy hisztizek ha nem foglalkozik velem úgy mint előtte intimitás teren , előtte se volt ez a bujos típus egyébként de ez sok már , ha ő nem érezne semmit akkor elhagyna azt mondta , csak faj neki hogy megutottem egy párszor és ezt fel kell dolgozza , de nem úgy kellene helyrehozni hogy oda tesszük magunkat normálisan ? Vagy akkor sehogy se ….
febr. 16. 21:45
 6/30 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló típusu pali vagyok én is! Viták után-főleg ha napi szinten vannak-idő kell megemészteni a dolgokat! Nem tudok 5 perc múlva mindenről megfeledkezve a karjaiba omolni! Nem tudom magam sem,hogy miért van így,de néha napokig is eltart míg "helyre rázódok"!
febr. 16. 21:46
 7/30 anonim ***** válasza:
100%
Ennek már annyi. Kezdjétek keresni a megoldást a szétköltözésre.
febr. 16. 21:46
 8/30 A kérdező kommentje:
Igen tényleg napi szinten voltak viták , de nekem hiányzik , itt volt 2 hét … annyira megbántam hogy megutottem de egyszerűen nem tudom nézni hogy ennyire nyugodt amikor látja hogy ki vagyok idegileg sirok , nem eszek stb ezért oda mentem hozza és adtam neki egy pofont , szívtelen velem.
febr. 16. 21:49
 9/30 A kérdező kommentje:
Faj hogy nem erdeklem nem vigasztal meg mint előtte .
febr. 16. 21:51
 10/30 anonim ***** válasza:
100%
Albérletben éltek vagy valamelyikötök házában?
febr. 16. 22:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!