Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Tényleg létezik hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg létezik hogy egy pasinak idő kell intimitás teren ?

Figyelt kérdés
Elég sokat veszekedtunk a kapcsolatunk alatt 1,5 vagyunk együtt , sokban nem értünk egyet de valahogy mégis szeretjük egymást , viszont az utóbbi időben majdnem mindennapos volt már a vita , ő meg rá szokott arra hogy ignorál órákat nem szól hozzam van hogy napokig , ez az én gyengepontom ! Akármilyen dühös vagyok és keresem a megoldást és pár perc múlva kitudok vele békülni csak sajnos az ignorlast és hogy mindig minden helyzetben neki van igaza azt nem bírom , igy volt hogy dühomben megutottem (pofon ) legutóbbi helyzetnél 2 hét szünet volt , ( egy lakásban élünk ) ő szakítani akart velem mert nem szereti ha egy no megüti , ( sajnos szorongok annyira ideges vagyok és igy reagáltam ) aztán abban maradtunk megpróbáljuk lassan …beszélünk ,főzünk együtt minden jó kivéve az intimitás ölelés csókot nem tud adni mert azt mondja idő kell neki … ezt én nem értem , létezik ilyen ? 2 het minden napján sírtam annyira megbántam hogy megutottem ( sokszor kiprovokálta azzal hogy kiabál nem hallgat meg , nem érti hogy engem is megsért aztán még én vagyok a hibás és ő nem szól hozzam ami nekem faj ) ti mit tennétek ? Együtt alszunk már atolel de ilyen hogy csok nem akar adni ….

febr. 16. 21:22
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Istenem tedd ki te! Nincs szex és véged van mert azzal akarod megoldani azt, hogy megütötted többször. Amúgy nincs igazad mert nem azért nem szól hozzád mert direkt ki akar csinálni hanem azért mert tudja, hogy nincs értelme, valamint védekezik vele, hogy hátha befogod a lepénylesőd és nem kell hallgatni a rikácsolásodat se neki, se a szomszédoknak. Hamarosan rendőrséget hívnak rátok ki és téged visznek el pszichiáterhez mert kattant vagy.
febr. 16. 23:09
 22/30 A kérdező kommentje:
Ez tényleg kattant dolog ?
febr. 16. 23:13
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen az ha bántalmazod. Nincs jogod hozzá.
febr. 16. 23:16
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
A 12. hozzászólásban feltett kérdésekre szándékosan nem válaszoltál, vagy csak átsiklottál rajtuk?
febr. 16. 23:34
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Addig csinálod még kettőtök közül valamelyik koporsóban végzi, vagy börtönben. De nyilván ha nem mész el szakemberhez és más férfit is leütsz ugyanúgy az lesz a forgatókönyv.
febr. 16. 23:43
 26/30 A kérdező kommentje:
24es , írtam miért bantottam , a célom pedig hogy érezze mit csinál velem, neki is fájjon
febr. 16. 23:47
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg nemhelyes vagy.
febr. 16. 23:49
 28/30 anonim ***** válasza:

26

Arra nem válaszoltál, hogy miken szoktatok ilyen sokat veszekedni, és arra sem, hogy mi lenne a kövekezménye részedről, ha ő pofozna fel téged.

febr. 16. 23:57
 29/30 anonim ***** válasza:

Teljesen mindeg, ekkorat semmin nem lehet balhezni.

Az meg, hogy szorongsz…generalizalt szorongason es panikbetegsegem volt evekig, egyszer nem jutott eszembe a paromat megutni. Amikor aze mebr szorong vagy panikol, akkor fel. Ha felsz, akkor a menekulesi funkcio vagy a leblokkolas kapcsol be. Az utes es eroszak akkor, ha merges vagy. De civilizalt ember nem ut meg sebkit, plane nem azt, akit elvileg szeret.

Te sem szereted ot, o sem teged. Ennyi a tortenet, menjetek szet.

febr. 17. 07:48
 30/30 anonim ***** válasza:

Olcsóbban jön ki ha ketten fizetitek az albérletet, ennyi.

Amúgy meg szánalmasok vagytok.

febr. 17. 08:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!