Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik olyan kapcsolat, ahol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan kapcsolat, ahol a felek még évek múlva is /10-20 év/ szívesen összebújnak, cirógatják egymást, szóval hogy megvan a kapcsolatban a meghitt intimitás? Van olyan férfi egyáltalán, akinek erre igénye van?

Figyelt kérdés
Ebben látom a sok válás okát, az elhidegülés miatt van a konfliktusok java. A nő úgy érzi, nincs szeretve, nem kapja meg, amire vágyik, boldogtalan. A férfi úgy érzi, a nőnek semmi nem jó, hisztizik. Megfojtják egymást ezzel. Lehet, ez így most sarkalatos, de nekem ez a tapasztalatom. Lehet esély másra egyáltalán? Vagy a férfiaknak erre egyáltalán nincs igénye?
2019. dec. 1. 11:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
A szüleim 26 éve vannak együtt, és köztük még megvan ez a meghittség, sőt a nagyszüleim, akik 50 éve vannak együtt néha meglepően romantikusak egymás iránt.
2019. dec. 1. 11:34
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Anyukám 20 év után vált el apámtól és jött össze nevelőapámmal. 10 éve vannak együtt, csak azért kedvelem az öreget, mert látom, hogy minden nap szereti anyámat, kategóriákkal jobban, mint apám.
2019. dec. 1. 11:38
 3/12 anonim ***** válasza:
31%

Jó lenne hinni, hogy vannak még ilyen emberek akik nem félnek kimondani azt ha valami nem jó és akik mernek is változtatni. Akik egymásban hisznek abban, hogy együtt megtudják oldani a problémákat és nem mást keresnek rögtön.

Jó lenne hinni, hogy vannak még őszinte emberek. Akik hűségesek tudnak maradni.

De sajnos ezt nem tapasztaltam még az életemben.

2019. dec. 1. 11:53
 4/12 Barnabas333 ***** válasza:
34%
Elmondom, hogy nekem az a tapasztalatom, hogy a nőknek nincs erre igénye 3_5év után. Nekem lenne...42f
2019. dec. 1. 12:00
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
#4 Azért ne általánosíts azért, mert a te feleségednek nincs igénye erre.
2019. dec. 1. 12:04
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Én is igényelném, a férjem meg egy jégcsap vagy csak alkohol hatására indul el nála a cirókaprogram, úgy meg én nem kérem kösz.

Képes érzelmek kifejezésére alkoholmentesen is, más lehet nála a gond, de nem akar beszélni róla, így jártunk.

2019. dec. 1. 12:31
 7/12 Barnabas333 ***** válasza:
48%
5ös ez két hosszú kapcsolat tapasztalata. De akkor lehet csak én vagyok ilyen peches. Bár akkor miért van annyi válás és szerető tartás?
2019. dec. 1. 14:13
 8/12 A kérdező kommentje:

7-es, nem derült ki a válások során, mi volt konkrétan a gond?

Nálunk én igényelném, párom nem. És próbáltam javítani, nem megy. Nem jól választottunk. Volt megcsalás is, részéről már régebben is, nekem csak most, hogy a váláson gondolkodom. De van értelme? Ha minden kapcsolat így végződik? Bár írtatok pozitív példákat :D

Sokan emiatt élnek egyedül, és fenntartanak egy szeretői viszonyt. Kezdek erre hajlani, hogy ez a legkevésbé kockázatos.

2019. dec. 1. 14:27
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk még megvan ez. 12 év.
2019. dec. 1. 14:40
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk még csak 10 éve tart ez az állapot, de a párom szülei például 40 év után is ilyenek. Folyamatos randik, kirándulások, kiöltöznek egymásnak, összebújnak, bókolnak egymásnak stb stb. Jó hogy van egy ilyen példa előttünk mert így még biztosabbak vagyunk benne, hogy ez a jó irány és ezeket soha nem szabad elhanyagolnunk.
2019. dec. 1. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!