Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan kapcsolat, ahol a felek még évek múlva is /10-20 év/ szívesen összebújnak, cirógatják egymást, szóval hogy megvan a kapcsolatban a meghitt intimitás? Van olyan férfi egyáltalán, akinek erre igénye van?
Jó lenne hinni, hogy vannak még ilyen emberek akik nem félnek kimondani azt ha valami nem jó és akik mernek is változtatni. Akik egymásban hisznek abban, hogy együtt megtudják oldani a problémákat és nem mást keresnek rögtön.
Jó lenne hinni, hogy vannak még őszinte emberek. Akik hűségesek tudnak maradni.
De sajnos ezt nem tapasztaltam még az életemben.
Én is igényelném, a férjem meg egy jégcsap vagy csak alkohol hatására indul el nála a cirókaprogram, úgy meg én nem kérem kösz.
Képes érzelmek kifejezésére alkoholmentesen is, más lehet nála a gond, de nem akar beszélni róla, így jártunk.
7-es, nem derült ki a válások során, mi volt konkrétan a gond?
Nálunk én igényelném, párom nem. És próbáltam javítani, nem megy. Nem jól választottunk. Volt megcsalás is, részéről már régebben is, nekem csak most, hogy a váláson gondolkodom. De van értelme? Ha minden kapcsolat így végződik? Bár írtatok pozitív példákat :D
Sokan emiatt élnek egyedül, és fenntartanak egy szeretői viszonyt. Kezdek erre hajlani, hogy ez a legkevésbé kockázatos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!