Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem megy a komoly...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem megy a komoly kapcsolat, és a kaland?

Figyelt kérdés

22 éves lány vagyok. Volt komoly kapcsolatom is és kalandoztam is nem keveset.. de most valamiért egyik sem megy. 2.randira már nem is szívesen megyek el. Sőt degradálónak érzem ha valaki felhív magához csak egy afférra.

Nem tudom mi van velem. Pedig még 1 fél éve vígan pasiztam de most.. a komolytól és a komolytalantól is tartok..

2014. dec. 19. 16:40
 1/7 anonim ***** válasza:
ért valami csalódás?
2014. dec. 19. 16:42
 2/7 anonim ***** válasza:
Néha van ilyen időszak :) Pár hónap alatt elmúlik, és újra pasizhatsz ;) 24/F
2014. dec. 19. 16:42
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát most én is beszoptam egy ilyen csajt szóval fákoff :( :DD pedig tök normális voltam de a 2. randi még megvolt >.<
2014. dec. 19. 16:43
 4/7 anonim ***** válasza:

a verzió: átmeneti időszak

b verzió: utóbbi időben nem olyanokat találtál akik megfogtak volna

2014. dec. 19. 16:46
 5/7 anonim ***** válasza:

a) nem igényled most a férfiak jelenlétét az életedben

b) nem találsz olyat akit vonzónak találnál vagy szexuálisan megfogna.

c) kiégtél

2014. dec. 19. 16:54
 6/7 A kérdező kommentje:

Nagyon kívánom .. csak egyszerűen felidegesít,h sokan csak egy tárgyként tekintenek rám... aki meg komolyat akarnak .. inkább nem is minősíteném őket.

A kalandok meg hiába jó pasik ha közben meg bunkók.

Vagy az is lehet ,h én vagyok kritikus

2014. dec. 19. 17:01
 7/7 A kérdező kommentje:
csalódás.. mhh van benne valami. Volt egy srác aki azt mondta nem akar komolyat kb 1,5 évig kavartunk én közbe szerelmes lettem és utólag kiderült,h 4 éve volt valakije.. már érthető,h miért nem akart komolyat :D
2014. dec. 19. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!