Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretői kapcsolat, alkalmi kapcsolat? (Lányoknak)
Általában az, hogy nekem iszonyat sok kell a komoly kapcsolathoz. Nem anyagi értelemben, mivel pénzem van.
S egyrészt, az illető főleg csak szeretői-szex kapcsolatra volt alkalmas.
Másrészt, nem igényeltem akkor mást, időm se mindig lett volna egy komolyabbat kialakítani.
Nekem volt ilyen. 2 évig külföldön dolgoztam, és nem akartam komoly kapcsolatot létesíteni. Viszont hiányzott a szex. 3-4 havonta elmentem egy szórakozóhelyre felcsípni valakit. Ott mindenki ezt csinálta, még a nők kezdeményeztek. Egyébként gondolhatod, hogy minden ujjamra 10 jutott, pedig nem vagyok valami szép.
És ismertem olyan nőt, aki minden hétvégén mást vitt haza a buliból. Aztán hazajöttünk, és mindenki megnyugodott. Magyarországon ezt nem nagyon csinálják a nők, mert itt valahogy más a kultúra.
Szia!
Én is egy nehezebb időszakon vagyok túl.Azt hiszem itt az ideje, hogy törődjek magammal is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!