Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ebből az "egyéjszakás" kalandból valami?
Röviden:
Pár hónapja ismerkedtünk meg egy sráccal, és úgy indult az egész, hogy több hónapnyi beszélgetés után csak egy szex lesz és annyi. Csakhogy nem bírtunk leállni, és még több éjszaka következett. Sajnos én teljesen belezúgtam, de ő egyáltalán nem érez irántam semmit. (nem tud az érzéseimről). Csak akkor keres, ha akar "valamit". Egyébként jó együtt. Ezt ő is mindig elmondja.
Várjak még, hátha alakul ki benne valami irántam, vagy zárjam le ezt az egészet h ne fájjon még tovább? Mit csináljak? :/
23/L
Igazából mikor mondom neki, hogy találkozok valakivel, akkor mindig kérdezi, hogy kivel. Meg néha olyan, mintha "féltékenykedne".
Én próbálok úgy beszélgetni vele, hogy leessen neki. Meg gyakran hangoztatom, hogy milyen jó lenne már egy komoly kapcsolat. De most vagy elfolyt magában mindent, vagy nincs is semmi benne.
Igaz is..elengedem. és ha vissza kell jönnie majd vissza fog. Csak nagyon nehéz :(
Nem akar járni veled, csak benned ürít!
Szard le!
Én is ilyesmiben vagyok pasiként.... tudom, hogy szeret, és ez elég kínos. Arról szó se volt, nincs, és nem is nagyon lesz.
Szóval, ha azt gondolod, hogy előbb utóbb ő is beléd szeret, hát én nem sok jóval biztatnálak.
Ha a szexen kívül semmi közös program nincs, akkor meg biztos is, hogy ez a max. az ő részéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!