Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom azt mondta, hogy több nőiességet vigyek a kapcsolatunkba, de mire gondolhat?
Jeleztem neki, hogy fejtse ki mire gondol, de nem tudja elmondani pontosan, szerinte nekem kellene ezt tudnom.
Amire én gondoltam, az nála nem játszik, mert nem szereti ha gondoskodnak róla, teljesen önálló, van takarítónője, nincs igénye a főztömre stb., szóval nem kér egy nő támogatásából.
A másik gondolatom az intimitás, én eddig is intimnek tartottam magam, de lehet, hogy még nagyobb igénye van a tipi-tapira, puszira, bújásra stb. Fura, mert 40 elmúlt, nem hittem volna, hogy van rá még több igénye.
Próbálok vidám lenni, "csicsergő", keveset panaszkodni stb. de nem akarom magam másnak mutatni, mint aki vagyok. Mert ezt már jelezte, hogy jobb lenne ha üdébb lennék.
Én egy hidegebb típus vagyok, ezt tudja.
33N
Osztom az első véleményét.
Nekem az exem monddta h hordjak szemüveg helyett kontaktlencsét. A kedvéért belementem,bár előtte senkinek nem volt gondja azzal hogy szemüveges vagyok.
Amikor már lencséztem, akkor kitalálta hogy vegyek többször rövidebb szoknyát.
Aztán hogy menjek műkörmöshöz,mert az nőies. ( nem vicc,de alapbol nem szeretem, s ő ezt tudta....)
Szóval. Mindig volt valami ,de aztán rájöttem hogy ezek már ilyen felesleges körök, ha a "belsőm" tetszett volna neki nem lettek volna ilyen "elvárásai".
Mikor szakítottam vele, láttam rajta hogy ha akkor nem teszem meg, ő szakitott volna.
A tudja meg a kedveli/elfogadja két külön dolog. Szerintem ezzel lehet baja, hogy "hidegebb típus" vagy. Nézd meg milyenek azok a nők akik fiatalabb korában körülötte voltak, valószínűleg abból alkotott magának egy nőképet(ideált) ami nem teljesen olyan, mint amilyen te vagy.
Ugyanakkor elég nagy szemétség úgy kérni a másikat, hogy változtasson valamin, hogy nem tudja megmondani mi az ami zavarja.
Megpróbálhatsz jobban figyelni rá. Sokszor a férfi csak annyit vár el, hogy együtt érezzenek vele és nem azt, hogy megoldják a problémáit.
Esetleg kérhetsz tőle segítséget, hogy azt érezze, hogy nélküle nem boldogulsz és szükséged van rá. (bár ez kicsit ilyen manipulálás már de ha ez kell neki, hogy férfinak érezze magát akkor akár meg is teheted)
Valószínű a ridegségre érti.Gyengéd,lágy, érzelmes, olyan akit lehet óvni, védelmezni...na de te nem vagy ilyen, és nem is fogsz tudni hirtelen megváltozni, meg nem is kell. Szóval eddig nem tudom, hogy működtetek.
Hol a feltétel nélküli szeretet, hol az elfogadás?
Azért az érdekelne, hogy menyi idő után jött elő ez az igénye, vagy minek hatására?
Nem rég óta vagyunk együtt, mostanra ért meg benne a gondolat talán.
Az előző barátnői eléggé szerencsétlenek voltak, mind segítségre szorultak, én kevésbé. Lehet ez is zavarja, nem érzi magát elég férfiasnak talán. Másfelől viszont már párszor kértem tőle segítséget, pl. valamilyen szereléses dolgot vagy hogy adjon kontaktot akár egy villanyszerelőhöz, és akkor egyértelműen nemet mondott vagy húzta a száját. Pénzt nem fogok tőle kérni, lehet erre vár... :D A mindennapjaimban sem tűnik olyan segítőkésznek, soha nem ajánlotta fel, hogy pl. vasárnap este kijön elém az állomásra és hazavisz, a legnagyobb télben sem. Kérni nem fogom ezt tőle, mert tudom, hogy nem akarna jönni, inkább fizetne egy taxit... :D
Lehet, hogy nem kedvel eléggé vagy nem olyan vagyok, mint amilyennek hitt. Az nagyon elszomorítana, de lehetséges. Csak még próbálkozik hátha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!