Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baràtom kihajított, mert szerinte nem fordítottam elég energiàt a kapcsolatunkba. Mi tévő legyek?
A barátom 2 hete szakított velem, 1 éve voltunk együtt, mindketten 24 évesek vagyunk.
Mondjuk ő szerintem inkább 14... agyban!
Szakított, mert szerinte ő szerelmes belém, én meg csak úgy elvagyok, nem is szeretem őt igazán, szerinte soha nem kedveskedek neki ajándékokkal, stb., sőt még azzal is meg lettem gyanúsítva, hogy megcsalom.
Na most: 1. Soha nem csaltam meg, néha beszéltem más férfiakkal de nem olyan jelleggel.
2. A nagyobb ünnepekre nagyon szép ajándékokat kapott tőlem, viszont a mindennapokban ritkán, viszont mindig érezhette, hogy ott vagyok neki.
3. Mindennél jobban szeretem, csak kicsit nehezen mutatom ki az érzéseim!
2 hete kb. hozzám se szól, hiába próbáltam, találkozni nem akar! Pedig elég egyértelműen a tudtára adtam, hogy változtatok és nagyon szeretem de tojik rám mert nagyon magánakvaló személyiség!
Tehát a nyomulás és kedveskedés nem jött be, pedig mèg kaját is akasztottam az ajtajara, hogy oruljon!
Mivel lehet akkor ezt a makacs embert ravenni, hogy talalkozzon velem es legalabb beszeljuk meg ?!
Hogy tud 2 hetig alig szolni hozzam, ha allitolag szerinte csak o szeret?? Akkor hogy birja ki??
Mit tegyek, hogy ezt rendbehozzam?
Koszonom, ha tudtok segiteni!
A kerdesedbol kiderul, hogy tenyleg nem szereted ot igazan. Itelkezel, vadaskodsz, hibaztatod, ez nem szerelem.
Hagyd beken egy ideig, hogy el tudja donteni, hogy mit erez, mit akar.
Kérdező, ennyiből nem lehet okosat mondani. Ráadásul ebben a helyzetben nagyon igaz, hogy hallani kéne az ő álláspontját is.
Bennem fölmerült, hogy megcsalt esetleg. Az ilyen emberek szokták a párjukat képtelen módon meggyanúsítani olyannal, hogy megcsalta őket. Csak azért, mert néha más férfiakkal is beszéltél???? Hát hol éltek ti, Szaúd-Arábiában? A nő nem beszélhet a párján kívül más férfival???? Egy önérzetesebb nő saját maga vágta volna ki ezt a fickót, egy ilyen gyanúsítgatás után.
Én viszont azt mondom, hogy igaza lehet a párodnak. A szeretet kimutatása nem csak ajándékozás. MINDEN nap energiát kell bele fektetni, minden egyes nap éreztetni kell vele, hogy szereted, minden egyes nap tenni kell valamit amivel kimutatod a szereteted. Te is leírtad, hogy ez nem az erősséged. Akkor hogyan várhatod el, hogy ez neki elég legyen? Senki nem akar olyannal kapcsolatban lenni, akinél ő jóval több energiát fektet a kapcsolatba. Az nagyon kevés, hogy szereted. Ezt minden nap kommunikálni kell felé és minden napos energiabefektetésnek kell lennie ahhoz, hogy jól működjön.
Hogyha ez neked nem megy akkor keress egy olyan pasit, akinek nagyon kicsi igénye van arra, hogy dolgozzatok a kapcsolaton. De az ilyen kapcsolat meg soha nem fog működni hosszú távon. Vagy megtanulod minden nap kifejezni a szereteted, vagy soha nem lesz normális kapcsolatod.
Szerintem túlbonyolítja az előttem író.
Egyszerűen kiszeretett belőled, és “hozza “a tipikus jeleit. Vádlás, vádlás hátán.
Fordulj pszihiáterhez. Pezsgőt kellene bontanod, hogy megszabadulst tőle. A hosszú, vastag, kemény ormána miatt vagy oda érte?
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!