Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baràtom kihajított, mert szerinte nem fordítottam elég energiàt a kapcsolatunkba. Mi tévő legyek?
A barátom 2 hete szakított velem, 1 éve voltunk együtt, mindketten 24 évesek vagyunk.
Mondjuk ő szerintem inkább 14... agyban!
Szakított, mert szerinte ő szerelmes belém, én meg csak úgy elvagyok, nem is szeretem őt igazán, szerinte soha nem kedveskedek neki ajándékokkal, stb., sőt még azzal is meg lettem gyanúsítva, hogy megcsalom.
Na most: 1. Soha nem csaltam meg, néha beszéltem más férfiakkal de nem olyan jelleggel.
2. A nagyobb ünnepekre nagyon szép ajándékokat kapott tőlem, viszont a mindennapokban ritkán, viszont mindig érezhette, hogy ott vagyok neki.
3. Mindennél jobban szeretem, csak kicsit nehezen mutatom ki az érzéseim!
2 hete kb. hozzám se szól, hiába próbáltam, találkozni nem akar! Pedig elég egyértelműen a tudtára adtam, hogy változtatok és nagyon szeretem de tojik rám mert nagyon magánakvaló személyiség!
Tehát a nyomulás és kedveskedés nem jött be, pedig mèg kaját is akasztottam az ajtajara, hogy oruljon!
Mivel lehet akkor ezt a makacs embert ravenni, hogy talalkozzon velem es legalabb beszeljuk meg ?!
Hogy tud 2 hetig alig szolni hozzam, ha allitolag szerinte csak o szeret?? Akkor hogy birja ki??
Mit tegyek, hogy ezt rendbehozzam?
Koszonom, ha tudtok segiteni!
# 12
Nem mindenki várja el, hogy a párja NAPONTA törődjön vele és egyfolytában rajta csüngjön, abban egyetértek, hogy kisebb-nagyobb gesztusokkal az ember ezt naponta kimutatja, de ez nem olyan baromi nagy "kihívás", aminek te leírod, mintha napi szinten óriási áldozatokat kellene hozni. Legalábbis így hangzott a leírásod, mintha annak akarnád beállítani.
Amúgy az feltűnt, hogy a kérdésben amúgy nem volt leírva, hogy a barát mit tesz a kapcsolatért, "értelmesebben" áll-e hozzá? Úgy elég hülyeség, ha elvárja valaki, miközben talán ő sem nyújt többet.
" De ezek nem jó kapcsolatok"
A "jó" többnyire mindenkinek szubjektív, van aki idegesítőnek tarja az olyan társat, aki folyton rajta csüng és pl. nem hagy szabad időt, tehát nem mondanám, hogy az az ideális, SŐT "normális" minden embernek, amit te leírsz, és aki ettől eltér az abnormális lenne..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!