Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hasonlót tapasztaltatok már lányok? Egy harmadik személy lépett be a kapcsolatunkba és nem tudom mit tegyek?
Egy másik nő belekeveredett a most kialakulo kapcsolatomba.
Nem tudom mit tegyek. Beszéltem a lánnyal aki felkeresett és nem tudom mit is tehetnék. Lehet hogy vak voltam és a srác hazudott nekem mindvégig hogy hazudott nekem a srác hogy mellettem még mást is szédit és mással is talizik?
Tapasztaltabb női vélemény szeretnék személyes üzenetben többet is tudnák mondani.Írhatok?
Csak oda tud befuralodni masik no ahova azt a hapsi hagyja.
Ennyit tudok mondani.
tapasztalataim alapjánitt a pasival van a baj, nem a másik lánnyal. Ki tudja, miket mond és tesz a hátad mögött.
Két intelligens nő ezt szépen meg tudja beszélni, hogy pontosan mi a helyzet. (vagy pl. mindkettő kilép a kapcsolatból, a pasi meg marad két szék között)
Ha az egyik nő buta akkor az okosabb kilép.
Ha mindkettő buta, akkor meg összevesznek a pasin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!