Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire vannak jóban?
Figyelt kérdés
Régebben találkozgattam egy nővel aki mesélt a legjobb(férfi) barátjáról akivel gyerekkoruk óta ismerik egymást. Azt mondta, hogy ő a másik fele meg néha esténként együtt filmeznek, kockulnak stb. Poénkodtam is hogy biztos "filmeznek" de tagadta hogy lenne köztük bármiféle intim kapcsolat. Ami kicsit gyanús, hogy a srác már párszor aludt is nála. Szerintetek volt már köztük bármiféle intimítás annak ellenére, hogy tagadta? Ez a kérdés általánosságban is érdekelne, hogyha van egy őszinte ellenkező nemű barátod akivel igen gyakran találkozol + néha nálad is alszik, arról már kellene olyat feltételezni, hogy történt-e valami komolyabb köztetek?2019. máj. 2. 20:17
1/4 anonim válasza:
Nekem volt ilyen barátom. Egyikőnknek sem jött be a másik, mint férfi vagy nő, de nagyon jókat ökörködtünk együtt és megtanítottam főzni. Soha, semmilyen szinten nem merült fel, hogy több legyen köztünk.
38/N
2/4 anonim válasza:
Nekem is van olyan fiú haverom, akivel hasonlóan jóban vagyunk és semmi intimitás nincs köztünk.
Nem is értelek egyébként, miért lenne veled, ha őt szeretné? Akkor együtt lennének, ha egymást akarnák.
3/4 anonim válasza:
Van egy gyerekkori baratom nekem is de csak akkor aludt nalam ha nem tudott eppen este munka utan haza vonatozni 40km-ert. Nem kockultunk soha. Max suli utan ettünk néha valahol beszelgettunk, röhögtünk aztán mindenki haza ment! Ma mar 18 év után fél évente egyszer találkozunk a családom körében.
4/4 anonim válasza:
Nem tudhatod. Van olyan, akivel tényleg ezer éves barátok vagyunk és annyi, valakivel szintén, de azzal van több is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!