Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy srác, akivel 2013-2014...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy srác, akivel 2013-2014 óta jóban vagyok; mit csináljak? Nagyon cikinek érzem?

Figyelt kérdés

Nagyon cikinek érzem, van egy srác, akivel 2013 - 2014 óta jóban vagyok.

Egyetem óta.

Találkoztam vele nemrég, és nem tudom mit csináljak.

Újabb randira hívott, külön vett is egy társasjátékot erre az alkalomra.

(egyszer volt egy társasjátékkal kapcsolatos poénom )

A héten vett egy társasjátékot.

Én poénnak szántam azt a mondatot (sok poénunk van)

nem tom mit tegyek.

Haverként tökéletes, de nem tudom, pasiként tudnék e rá gondolni.

Mit tegyek?

Nem akarom megbántani. Senkit nem szeretek megbántani, sem a családtagjaim, sem a barátaim, sem alapból úgy embereket.

Nem akarom,hogy miattam legyen szomorú. Találkozni is azért találkoztam vele, mert fél éve mondja h mennyire szívesen találkozna velem.

Mit tegyek?

Hogy ne bántsam meg?

23/l

2019. ápr. 26. 00:45
 1/6 anonim ***** válasza:

"de nem tudom, pasiként tudnék e rá gondolni."

Csak akkor tudod meg ha kipróbálod...

2019. ápr. 26. 00:49
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha barát akkor találkozz mint barát. Nem azt mondta hogy meg akar dugni.

Te milyen egyetemre jársz tündérke? Körmösakadémia vagy pillás-Phd. Remélem műszaki mert humánnak nagyon durva.

2019. ápr. 26. 00:51
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Mondjad el neki kedvesen, ha legközelebb randira hívna, hogy neked ez nem több barátságnál, és barátként szívesen társasozol vele, de ennél többet ne várjon. Ez nem megbántás, és sokkal kevésbé fájó, mintha hosszú ideig sunnyogsz, ő meg hiába kepeszt, meg reménykedik. Sokkal jobb megtisztelni azzal, hogy nem sumákolsz, és szivatod, hanem őszinte vagy vele az első perctől, így nem csinál magából bolondot.
2019. ápr. 26. 00:56
 4/6 anonim ***** válasza:
Bia, te vagy az? :D
2019. ápr. 26. 02:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Jézus isten agyilag biztos vagy 5éves lehetsz....
2019. ápr. 26. 05:54
 6/6 anonim ***** válasza:

Nyilván minél tovább húzod az agyát, annál nagyobb lesz a sértettsége mikor kimondod, hogy „NEM!”

Szóval érdemes lenne minél előbb megtenni... szerencsétlen, lassan teljesen belédzúg...

2019. ápr. 26. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!