Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha nem tudok félre tenni pénzt a párom mellet
úgy mint előtte ?
Figyelt kérdés
Tobb mint egy eve vagyunk együtt , ebből kb 10 hónapja lakunk együtt , közös kasszan vagyunk , nem igazán számoljuk ki mire kolt , nem igazán szoktunk semmi nagy dologra költeni , inkább kajára megy el a pénz , es a fizetni valókra . Viszont én mindig félre tudtam tenni a kapcsolatom előtt , be tudtam osztani a pénzt nekem a kajam egy hónapban maximum 40 ezer Ft nem igazán eszem sokat , na meg a melohelyen szoktam fő étkezni . A próblemam az hogy mikor megjön az ő fizetése ki fizeti a számláit (es az alberlet felet ) es nem igazán marad neki van hogy csak 20-30k marad tisztán , nekem bőven marad de hat el is megy mert úgye főzök rá van hogy mindennap es nem is mindegy mit főzök ( minosegi kaja ) tehát van hogy 10 ezer Ft -ot költők egy ebédre neki , plusz ott vannak a többi dolgok tisztasági stb , mióta vele vagyok nem igazán vettem magamnak semmit úgy mint előtte (ruhák minden hónapban , kozmetikus stb ) nem akarom őt megbántani es elég kellemetlenül érzem magam ez miatt , de kicsivel több mint egy hét alatt 100 ezer Ft ment el tőlem aztán mikor most megjott neki a pénze jó ha 3 napig tudtunk belőle élni ! Aztán én most várhatók fizuig , ez kezdődik minden elorol , az baj én így ismertem meg , anyagilag nem állt akkor sem olyan jól …. Mit tennétek a helyemben ? 28 N
Rosszul érzem magam ez miatt , de az a baj szeretem és vele terveznem a jövőmet , de hat hogyan ? Nem érdekelt az elején , hogy nincs sok pénze , gondoltam majd össze szedi magát , de azt nem hittem hogy annak a rovására fog menni hogy engem is lehúz anyagilag …. Mindig is az a no voltam aki tudta kezelni a pénzt , költöttem de raktam félre mindig , ha netán olyan dolog jönne vagy szeretnek majd idővel saját lakást akkor legyen mihez nyúlni , de többször volt már olyan hogy a félretett ( nem tud róla) pénzemhez kellet nyúlnom , úgy hogy nem kevés pénz keresek …
tegnap 06:29
2/62 anonim válasza:
Pedig el kell fogadnod, hogy ezzel az emberrel neked nincs jövőd. Az , hogy valaki kedves, bociszemű, kevés egy kapcsolat működéséhez, és a pénzügyekben való egyezés kardinális kérdés. Addig szakíts vele, amíg nem visz teljes csődbe. Így is fájni fog, meg úgy is, de minél hamarabb lépsz, anyagilag annál kevesebb pénzed bánja. Persze, lehet anyagiasnak nevezni, de ez nem olyan dolog, amit beletudsz nevelni felnőtt emberbe, és különben is: mit vársz egy olyan férfitől, aki nemhogy önmagát nem ntudja fenntartani, de észre se veszi (?), hogy egy nővel tartatja el magát?
Borzasztó kiábrándító.
tegnap 06:40
3/62 anonim válasza:
Továbbra is tegyél félre, és ha hó végén elfogyott a pénz, akkor elfogyott. Eszedbe ne jusson a spórolt pénzedból fedezni a túlköltekezést!
Egy pár hét vajaskenyéren, aztán elkezd a pasid majd vakarózni, hogy esetleg lépni kell, mert ennyi pénzből nem fogtok megélni.
Ahogy most csinálod, azzal csak azt szokja meg, hogy nálad a fán terem a pénz, nem kell spórolni, te úgyis megoldod, hogy legyen pénz hó végén is. Mire észbe kapsz, te két helyen melózol, hogy fedezni tudd a kiadásokat.
Ha ez nem motiválja, és nem lép semmit, akkor sajnos át kell gondolnod, hogy milyen jövő vár rád mellette. Például 40 évesen se lesz még gyereketek, mert nincsenek biztos alapok.
tegnap 06:44
4/62 A kérdező kommentje:
Igazatok van , az eszem ugyan ezt mondja . 36 éves már…. Plusz még a szeretetet sem tudja kimutatni ilyen hogy csok vagy ölelés nincs vagy csak azért mert sokszor szóvá tettem neki , szex is kevés nem olyan mint az elején …. Aztán csodálkozik ha drámázok , normálisan beszéltem már vele de nem érti vagy nem érdekli , azt mondja én nem hiszem el hogy szeret de hat ha nem mutatja ki ?
tegnap 06:51
5/62 anonim válasza:
Gondolkozz el, megéri-e működtetni ezt a kapcsolatot. Ha a pénzügyek terén ekkora a különbség, az később sem fog jóra vezetni.
tegnap 07:01
6/62 anonim válasza:
Ha már te fizeted a kaját, legalább főzzön ő.
Ne legyél balek.
tegnap 07:01
7/62 A kérdező kommentje:
Nem éri meg 100 % csak nehéz lépni … dehogy főz , en csinálok minden éjszakai munka mellet , főzök mosok takarítók rá , el sem mosogat maga után olyan mint ha a gyerekem lenne nem a párom , és ha mondom neki ezt egy idő után mert már sok … akkor azt mondja ki mondta nekem hogy ezeket csináljam , csak ha én nem csinálom meg enne a retek és semmi kaja nem lenne itthon
tegnap 07:08
8/62 anonim válasza:
Azt nem értem, hogy valahogy előtted is túlélt. Akkor ki főzőtt, takarított rá? Ki pénzelte?
tegnap 07:22
9/62 A kérdező kommentje:
Senki , ez meg is látszott . Mióta velem van csak most van jó élete , de hat nem becsül meg
tegnap 07:26
10/62 anonim válasza:
Ó, te jó ég...Kinek a lakásában vagytok?
Ha a tied, kzööld vele, hogy március 1-től keressen mást magának.
Ha nem a tied, akkor te kezdjél el marha gyorsan keresni magadnak valamit és hagyo tt a mocskában. Azt pedig fejezd be, hogy a tartalékodból pótolgatsz, meg a te pénzedből. Ha elfogy, efogy, majd gondoskodik a dolgairól úgy, ahogy előtted. Miért, mit csinálna, ha nem főzöl rá, nem veszed meg a dolgait, mert NINCS MIBŐL? Kiveri belőled? Hidd el, tudna miből enni. Eszem megáll, hogy egy 36 éves nincstelen kan, kihasznál, elhasznál, lehúz, és még neked van lelkiismereti kérdésed, hogy kihajítsd a pi.ba...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!