Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit tegyek ha nem tudok félre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha nem tudok félre tenni pénzt a párom mellet úgy mint előtte ?

Figyelt kérdés
Tobb mint egy eve vagyunk együtt , ebből kb 10 hónapja lakunk együtt , közös kasszan vagyunk , nem igazán számoljuk ki mire kolt , nem igazán szoktunk semmi nagy dologra költeni , inkább kajára megy el a pénz , es a fizetni valókra . Viszont én mindig félre tudtam tenni a kapcsolatom előtt , be tudtam osztani a pénzt nekem a kajam egy hónapban maximum 40 ezer Ft nem igazán eszem sokat , na meg a melohelyen szoktam fő étkezni . A próblemam az hogy mikor megjön az ő fizetése ki fizeti a számláit (es az alberlet felet ) es nem igazán marad neki van hogy csak 20-30k marad tisztán , nekem bőven marad de hat el is megy mert úgye főzök rá van hogy mindennap es nem is mindegy mit főzök ( minosegi kaja ) tehát van hogy 10 ezer Ft -ot költők egy ebédre neki , plusz ott vannak a többi dolgok tisztasági stb , mióta vele vagyok nem igazán vettem magamnak semmit úgy mint előtte (ruhák minden hónapban , kozmetikus stb ) nem akarom őt megbántani es elég kellemetlenül érzem magam ez miatt , de kicsivel több mint egy hét alatt 100 ezer Ft ment el tőlem aztán mikor most megjott neki a pénze jó ha 3 napig tudtunk belőle élni ! Aztán én most várhatók fizuig , ez kezdődik minden elorol , az baj én így ismertem meg , anyagilag nem állt akkor sem olyan jól …. Mit tennétek a helyemben ? 28 N

tegnap 06:25
1 2 3 4 5 6 7
 41/67 anonim ***** válasza:
100%

Elolvastam, amiket írtál. Komolyan mondom: ma pakolj össze és hagyd ott!

Szüleiddel milyen a viszonyod? Ha nem dobnak inkább utcára, meg nem estek bicskával egymásnak, akkor inkább náluk húzd meg magad. Aztán keresel egy albérletet, ahol elférsz ketten a kutyával.

Legalább gyerek nincs. De azért a kutyát is elég felelőtlen dolog volt így bevállalni.

tegnap 11:28
 42/67 anonim ***** válasza:
100%

"most úgy van vele ha nekem nem tetszik akkor ez van keressek mást"

Naaa, hát itt az idő!!!! :D

" “mert nem tudott megszeretni senkit “ azt mondta bennem meglátta a jót "

Fú, tipikus.

Szerintem a "jó" benned az hogy főzöl, mosol, takarítasz és eteted... :(((

tegnap 11:36
 43/67 anonim ***** válasza:
100%

41

Egyetértek.

És ilyen lehet még a tesók és barátok köre is. Hagyd a francba, találsz másik albérletet is biztosan.

tegnap 11:37
 44/67 anonim ***** válasza:
86%

"mert nem tudott megszeretni senkit “ azt mondta bennem meglátta a jót és 4 hónap után fel is hozta az esküvőt és a gyerek témát"

Nem szeretném megbántani az érzéseidet, de biztos vagyok benne, hogy ha sikerült ebből a kapcsolatból kiszabadulnod, akkor a következő nőknek, akiket megpróbál becserkészni, ugyanezt a porhintést fogja csinálni, és ha kell, ugyanúgy belengeti a házasság, gyerek témát annak érdekében, hogy lehúzza őket anyagilag, mert rá nézve nincsen sem tétje, sem következménye az üres ígérgetésnek.

Megkérdezhetem, hogy 10 évvel egy diploma megszerzése után mi az a végzettség és munkakör, amivel nem keres annyit, hogy a legalább saját megélhetésére elég legyen?

tegnap 15:48
 45/67 A kérdező kommentje:
Kereskedelem -marketing , 8 évvel ezelőtt diplomázott le , aztán nem igazán dolgozott szülei küldtek neki pénzt , inkább úgy tudta fent tartani magát nagy nehézkesen , most két éve pedig a woltnal és a foodoranal dolgozik
tegnap 17:08
 46/67 A kérdező kommentje:
Tudna keresni annyit hogy elég legyen neki , csak lusta . A barátját ismerem , ő is ebben dolgozik és elég szépen keres , mert időben fent van még utazik is és egesznap kint dolgozik … csak ennek a senkiházinak így kényelmes mert én is keresek
tegnap 17:10
 47/67 anonim ***** válasza:
100%
Neked mi a jó ebben a kapcsolatban?
tegnap 17:12
 48/67 A kérdező kommentje:
Tudjatok sokszor kijött belőlem ez ,és meg mondtam neki .mindig is éreztem hogy valamit nem oké , voltak olyan viták amikor mondtam neki hogy mennyire igénytelen stb szépen nem ért neki a szó és igen volt hogy undorító stílusban mondtam ezeket neki , vissza nézve a képeket teljesen más volt adott magára , gondoltam depis segítek neki de nem igazán változott , én meg eléggé igényes vagyok, sokszor nem is volt kedvem vele menni egy úton ,
tegnap 17:14
 49/67 A kérdező kommentje:
Sajnos ragaszkodó típus vagyok de tudom hogy ez így nem jó , adtam neki esélyt hogy változzon ,de úgy látom nem érdekli ,
tegnap 17:16
 50/67 A kérdező kommentje:
Azt mondja én rontottam el a “ közös jövőt “ mert hogy nem tiszteltem , őszinte vagyok , volt olyan hogy pofont kapott tőlem nagy veszekedésnel , mert annyira megbánt a stílusával hogy ezt hozta ki belőlem , milyen kapcsolat ahol napokig ignoralnak ? Fel sem hív , meg se próbálja normálisan beszélni velem a problémát , ha meg ölelem szó szerint ellök , megalázza a nőiességem , nem szereti ha megérintem volt hogy rám kiabált mert reggel megöleltem , aztán persze kijött belőlem es le kevertem neki egyet , mondtam neki hogy vársz te tiszteletet mikor te sem adod meg ….
tegnap 17:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!