Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha nem tudok félre tenni pénzt a párom mellet
úgy mint előtte ?
Figyelt kérdés
Tobb mint egy eve vagyunk együtt , ebből kb 10 hónapja lakunk együtt , közös kasszan vagyunk , nem igazán számoljuk ki mire kolt , nem igazán szoktunk semmi nagy dologra költeni , inkább kajára megy el a pénz , es a fizetni valókra . Viszont én mindig félre tudtam tenni a kapcsolatom előtt , be tudtam osztani a pénzt nekem a kajam egy hónapban maximum 40 ezer Ft nem igazán eszem sokat , na meg a melohelyen szoktam fő étkezni . A próblemam az hogy mikor megjön az ő fizetése ki fizeti a számláit (es az alberlet felet ) es nem igazán marad neki van hogy csak 20-30k marad tisztán , nekem bőven marad de hat el is megy mert úgye főzök rá van hogy mindennap es nem is mindegy mit főzök ( minosegi kaja ) tehát van hogy 10 ezer Ft -ot költők egy ebédre neki , plusz ott vannak a többi dolgok tisztasági stb , mióta vele vagyok nem igazán vettem magamnak semmit úgy mint előtte (ruhák minden hónapban , kozmetikus stb ) nem akarom őt megbántani es elég kellemetlenül érzem magam ez miatt , de kicsivel több mint egy hét alatt 100 ezer Ft ment el tőlem aztán mikor most megjott neki a pénze jó ha 3 napig tudtunk belőle élni ! Aztán én most várhatók fizuig , ez kezdődik minden elorol , az baj én így ismertem meg , anyagilag nem állt akkor sem olyan jól …. Mit tennétek a helyemben ? 28 N
Tudom nem szép dolog a pofon de igazán megérdemelne többet is , amennyire kihasznált .
tegnap 17:22
52/67 anonim válasza:
Mire vársz még? Hogy minden spórolt pénzed elköltse? Hogy véletlenül teherbe ess? Vagy mire?
Ezeket így olvasd vissza, amit te írtál. Meddig akarsz így élni?
tegnap 17:23
53/67 A kérdező kommentje:
Nem szeretnek vele lenni , próbálok valami lakást keresni …..
tegnap 17:26
54/67 A kérdező kommentje:
Mivel meg nem éltem együtt senkivel azt gondoltam normális hogy vannak konfliktusok , és össze kell csiszolodni stb , és én éreztem magam kellemetlenül ha arra gondoltam én jóval többet költők …
tegnap 17:29
55/67 anonim válasza:
Bocsi, de amiket leírtál még ide a válaszaidban (ami a főkérdésen messze túlmutató problémahalmaz!), meg amilyen stílusban beszélsz a pasiról (akit te választottál! akivel önként jöttél össze! akivel átgondoltan költöztél össze!) az alapján te sem vagy teljesen komplett.
Tudod, csak azt lehet kihasználni, aki hagyja magát... Többet érnél szerintem azzal szembenézni, hogy hát benézted a csávót, hülyeséget csináltál, mint itt szidni vadidegeneknek...
tegnap 17:30
56/67 anonim válasza:
55 folyt.
És legfőképpen minél gyorsabban megoldani (szakítani, költözni), ha már ilyen balül sült el a dolog. Ez van. Mindenki nézett már be dolgokat kapcsolatban.
tegnap 17:32
57/67 A kérdező kommentje:
Igen szidom mert mérges vagyok hogy így alakult , mérges vagyok hogy naiv voltam és nem tudom mi a helyes vagy a nem helyes össze voltam zavarodva , mindig addig addig beszelt nekem hogy én vagyok a hibás a túl gondoló az érzékeny hogy el is hittem , ő bántott meg mindig is aztán a végén ő lett az áldozat … és meg en nyaliztam , próbáltam helyrehozni stb
tegnap 17:45
58/67 anonim válasza:
Az erőszak akkor sem elfogadott, hiába ő a férfi.
tegnap 18:13
59/67 A kérdező kommentje:
Most legutóbb kapott egy nagy pofont :((, 5 napja a nagybatyajanal van . Próbált kibékülni de én nemet mondtam neki aztán megint nem szólt hozzam 2 óráig …aztán megutottem
tegnap 18:22
60/67 A kérdező kommentje:
Nem úgy akar kibékülni mint előtte hogy átolel vagy ilyesmi , mintha valami haverja lennék ezért lettem ideges , és úgy tud melletem feküdni hogy sírok vagy ilyesmi
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!