Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha nem tudok félre tenni pénzt a párom mellet úgy mint előtte ?
Arabok között is akadnak normálisak, tesóm két éve él együtt egyel, aki dolgozik normálisan, spórol, takarít otthon, főz, voltak vízumgondjai, mert elvesztette a munkahelyét, akkor a tesóm ajánlotta fel, hogy házasodjanak össze, de megoldotta a srác végül, ezerrel keresett másik munkát. (Külföldön élnek, kevés munkahely ad ott working visat, de inkább elköltöztek egy másik városba, ahol talált ilyen munkahelyet.)
Na de ez kb az 1%, a kivétel, bőven nem az átlag. Pláne itthon sokkal több szerintem a suttyó arab, akik azt hiszik, a balkáni nők is akkora csicskák, mint a sajátjaik (annyi különbséggel, hogy itt egyesek önként választják ezt, ott kevésbé), és mint látjuk, nem is teljesen alaptalanul. Rakd ki a csávót, vagy te költözz, kiskutyával is lehet albit találni, tudtommal van is ilyen csoport Facebookon, ahol direkt kisállatbarát lakásokat posztolnak.
"Pláne itthon sokkal több szerintem a suttyó arab, akik azt hiszik, a balkáni nők is akkora csicskák, mint a sajátjaik"
Melyik balkáni országban élsz?
39
Megkérdezhetem, hogy mi volt a leghosszab idő, amit valaha balkáni országban töltöttél, és hol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!