Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit tegyek ha nem tudok félre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha nem tudok félre tenni pénzt a párom mellet úgy mint előtte ?

Figyelt kérdés
Tobb mint egy eve vagyunk együtt , ebből kb 10 hónapja lakunk együtt , közös kasszan vagyunk , nem igazán számoljuk ki mire kolt , nem igazán szoktunk semmi nagy dologra költeni , inkább kajára megy el a pénz , es a fizetni valókra . Viszont én mindig félre tudtam tenni a kapcsolatom előtt , be tudtam osztani a pénzt nekem a kajam egy hónapban maximum 40 ezer Ft nem igazán eszem sokat , na meg a melohelyen szoktam fő étkezni . A próblemam az hogy mikor megjön az ő fizetése ki fizeti a számláit (es az alberlet felet ) es nem igazán marad neki van hogy csak 20-30k marad tisztán , nekem bőven marad de hat el is megy mert úgye főzök rá van hogy mindennap es nem is mindegy mit főzök ( minosegi kaja ) tehát van hogy 10 ezer Ft -ot költők egy ebédre neki , plusz ott vannak a többi dolgok tisztasági stb , mióta vele vagyok nem igazán vettem magamnak semmit úgy mint előtte (ruhák minden hónapban , kozmetikus stb ) nem akarom őt megbántani es elég kellemetlenül érzem magam ez miatt , de kicsivel több mint egy hét alatt 100 ezer Ft ment el tőlem aztán mikor most megjott neki a pénze jó ha 3 napig tudtunk belőle élni ! Aztán én most várhatók fizuig , ez kezdődik minden elorol , az baj én így ismertem meg , anyagilag nem állt akkor sem olyan jól …. Mit tennétek a helyemben ? 28 N

tegnap 06:25
1 2 3 4 5 6 7
 31/67 A kérdező kommentje:
Az baj az elején nem volt ennyire ilyen ha megsértett azért oda jött hozzam , megvigasztalt , nem hagyott magamra mint most, most úgy van vele ha nekem nem tetszik akkor ez van keressek mást
tegnap 10:09
 32/67 A kérdező kommentje:
Most már nem lenne nehéz kilépnem a kapcsolatból , csak tudjatok nagyon rossz így egy lakásban , igen sajnos bele estem ebben , naiv voltam , nekem sem volt meg összeköltözős kapcsolatom , nehezen nyitok , ezután végképpen ! Nem is tudom tudok e valaha majd szeretni es bízni
tegnap 10:12
 33/67 anonim ***** válasza:
85%
Hátpersze, hogy az elején nem volt ennyire ilyen.🤣Kellett a lakcím.Most már megvan.Nem kell tovább a színjáték.Ó naiv lelkem.....👏
tegnap 10:13
 34/67 A kérdező kommentje:
Volt lakcíme , az más . Ő itt szeretett volna maradni ,letelepedni
tegnap 10:14
 35/67 anonim ***** válasza:
70%
A helyzet az, hogyha milliárdokat fizetne bármelyik arab pasas, akkor sem állnék le vele.Már a látványuktól is rosszul vagyok.Elég sz@r ízlésed van és igénytelen is vagy,hogy leállsz ilyen primitív népséggel.Tudom, tudom most nagyon megsértődtél, de ez az őszinte véleményem.Ezt meg sokan nem viselik el.Annyi de annyi negatív tapasztalat van már velük, pozitív meg szinte semmi, és ennek ellenére még mindig vannak, akik azt hiszik, hogy na de majd ők lesznek a kivétel.
tegnap 10:21
 36/67 anonim ***** válasza:
100%

Erről pofáztam.

tegnap 10:22
 37/67 anonim ***** válasza:
66%

Arabok között is akadnak normálisak, tesóm két éve él együtt egyel, aki dolgozik normálisan, spórol, takarít otthon, főz, voltak vízumgondjai, mert elvesztette a munkahelyét, akkor a tesóm ajánlotta fel, hogy házasodjanak össze, de megoldotta a srác végül, ezerrel keresett másik munkát. (Külföldön élnek, kevés munkahely ad ott working visat, de inkább elköltöztek egy másik városba, ahol talált ilyen munkahelyet.)

Na de ez kb az 1%, a kivétel, bőven nem az átlag. Pláne itthon sokkal több szerintem a suttyó arab, akik azt hiszik, a balkáni nők is akkora csicskák, mint a sajátjaik (annyi különbséggel, hogy itt egyesek önként választják ezt, ott kevésbé), és mint látjuk, nem is teljesen alaptalanul. Rakd ki a csávót, vagy te költözz, kiskutyával is lehet albit találni, tudtommal van is ilyen csoport Facebookon, ahol direkt kisállatbarát lakásokat posztolnak.

tegnap 10:48
 38/67 anonim ***** válasza:
0%

"Pláne itthon sokkal több szerintem a suttyó arab, akik azt hiszik, a balkáni nők is akkora csicskák, mint a sajátjaik"

Melyik balkáni országban élsz?

tegnap 10:56
 39/67 anonim ***** válasza:
72%
38# A társadalmunk bőven balkáni, még ha földrajzilag nem is vagyunk azok.
tegnap 10:59
 40/67 anonim ***** válasza:
0%

39

Megkérdezhetem, hogy mi volt a leghosszab idő, amit valaha balkáni országban töltöttél, és hol?

tegnap 11:01
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!