Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha nem tudok félre tenni pénzt a párom mellet úgy mint előtte ?
Eleve nem értem, hogy valakivel, akivel simán csak együtt éltek, nem vagytok házasok (szerencsédre), miért kéne közös kasszán lenni, főleg úgy, hogy gyakorlatilag parazita életmódra rendezkedett be melletted, és még vagy az, aki fél szóvá tenni, hogy egy közös albérletben rosszabbul jársz anyagilag, mintha egyedül élnél, mert rá költöd azt a pénzt, amit eddig félre tudtál tenni.
"akkor azt mondja ki mondta nekem hogy ezeket csináljam , csak ha én nem csinálom meg enne a retek és semmi kaja nem lenne itthon"
Én másnaptól csak magamnak vásároltam volna élelmiszert, és csak magamnak főztem volna. A koszos ruhái ott maradtak volna, ahová tette őket, stb.
Ha ez nem troll kérdés, akkor szerintem szedd össze a maradék önbecsülésedet, és lépj ki ebből a kapcsolatból, mert minden nappal csak az érzelmi és anyagi veszteségeidet gyarapítod.
Az albérleti szerződés a te neveden van, vagy közös hivatalosan?
Sajnos az ilyen helyzetet általában nem lehet botrány nélkül megszüntetni, azt meg, valljuk be, nem szívesen vállaljuk fel. Bérelt lakás esetén még kockázatos is, mert ha a tulajdonos fülébe jut, felmondhat a bérlőnek. Család, barátok segítségét azért nem kérjük, mert szégyelljük. Kérdező, az első lépés mindenképpen a közös kassza felszámolása. Ne vásárolj, ne főzz, és amennyire csak lehet, ne otthon egyél. Ha szól, hogy üres a hűtő, megmondod, hogy nincs pénzed. Elképzelhető, hogy el fog menni magától. Azt írtad, vele képzeled el a jövődet. De milyen jövő lenne az? Nyomorogni akarsz? Lemondani mindenről, ami eddig megvolt? Mit tudsz róla egyáltalán? Lehet, hogy a hazájában családja van. Mivel 36 éves, ez eléggé valószínű. La leírtak alapján nagyon nehéz lesz ebből kimászni, de valahogy mégis meg kell próbálni.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!