Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit tegyek ha nem tudok félre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha nem tudok félre tenni pénzt a párom mellet úgy mint előtte ?

Figyelt kérdés
Tobb mint egy eve vagyunk együtt , ebből kb 10 hónapja lakunk együtt , közös kasszan vagyunk , nem igazán számoljuk ki mire kolt , nem igazán szoktunk semmi nagy dologra költeni , inkább kajára megy el a pénz , es a fizetni valókra . Viszont én mindig félre tudtam tenni a kapcsolatom előtt , be tudtam osztani a pénzt nekem a kajam egy hónapban maximum 40 ezer Ft nem igazán eszem sokat , na meg a melohelyen szoktam fő étkezni . A próblemam az hogy mikor megjön az ő fizetése ki fizeti a számláit (es az alberlet felet ) es nem igazán marad neki van hogy csak 20-30k marad tisztán , nekem bőven marad de hat el is megy mert úgye főzök rá van hogy mindennap es nem is mindegy mit főzök ( minosegi kaja ) tehát van hogy 10 ezer Ft -ot költők egy ebédre neki , plusz ott vannak a többi dolgok tisztasági stb , mióta vele vagyok nem igazán vettem magamnak semmit úgy mint előtte (ruhák minden hónapban , kozmetikus stb ) nem akarom őt megbántani es elég kellemetlenül érzem magam ez miatt , de kicsivel több mint egy hét alatt 100 ezer Ft ment el tőlem aztán mikor most megjott neki a pénze jó ha 3 napig tudtunk belőle élni ! Aztán én most várhatók fizuig , ez kezdődik minden elorol , az baj én így ismertem meg , anyagilag nem állt akkor sem olyan jól …. Mit tennétek a helyemben ? 28 N

tegnap 06:25
1 2 3 4 5 6 7
 21/67 anonim ***** válasza:
93%
Akkor nincsen min csodálkozni.A kultúrájuk elég ismert, bár úgy látom vannak naiv lányok még, akik hisznek a csodákban.
tegnap 08:45
 22/67 anonim ***** válasza:
89%
Ka, arab, oké. Akkor nem értem, mire számítottál. Egyenlőségre?🥱
tegnap 08:48
 23/67 anonim ***** válasza:
58%

A nap kérdése.🤷

tegnap 08:48
 24/67 A kérdező kommentje:
Azért nem hittem volna hogy ennyire ilyenek…. Gondoltam azt akit szeretnek megbecsulnek
tegnap 08:52
 25/67 anonim ***** válasza:
95%
😅🤣 jó vicc.
tegnap 08:56
 26/67 anonim ***** válasza:
93%
Külön kasszára váltsatok.
tegnap 09:02
 27/67 anonim ***** válasza:
100%

Eleve nem értem, hogy valakivel, akivel simán csak együtt éltek, nem vagytok házasok (szerencsédre), miért kéne közös kasszán lenni, főleg úgy, hogy gyakorlatilag parazita életmódra rendezkedett be melletted, és még vagy az, aki fél szóvá tenni, hogy egy közös albérletben rosszabbul jársz anyagilag, mintha egyedül élnél, mert rá költöd azt a pénzt, amit eddig félre tudtál tenni.

"akkor azt mondja ki mondta nekem hogy ezeket csináljam , csak ha én nem csinálom meg enne a retek és semmi kaja nem lenne itthon"

Én másnaptól csak magamnak vásároltam volna élelmiszert, és csak magamnak főztem volna. A koszos ruhái ott maradtak volna, ahová tette őket, stb.

Ha ez nem troll kérdés, akkor szerintem szedd össze a maradék önbecsülésedet, és lépj ki ebből a kapcsolatból, mert minden nappal csak az érzelmi és anyagi veszteségeidet gyarapítod.

Az albérleti szerződés a te neveden van, vagy közös hivatalosan?

tegnap 09:53
 28/67 anonim ***** válasza:
51%
Ez így nagyon nincs rendben, beszélned kellene vele és letisztázni a dolgokat.
tegnap 09:53
 29/67 anonim ***** válasza:
90%

Sajnos az ilyen helyzetet általában nem lehet botrány nélkül megszüntetni, azt meg, valljuk be, nem szívesen vállaljuk fel. Bérelt lakás esetén még kockázatos is, mert ha a tulajdonos fülébe jut, felmondhat a bérlőnek. Család, barátok segítségét azért nem kérjük, mert szégyelljük. Kérdező, az első lépés mindenképpen a közös kassza felszámolása. Ne vásárolj, ne főzz, és amennyire csak lehet, ne otthon egyél. Ha szól, hogy üres a hűtő, megmondod, hogy nincs pénzed. Elképzelhető, hogy el fog menni magától. Azt írtad, vele képzeled el a jövődet. De milyen jövő lenne az? Nyomorogni akarsz? Lemondani mindenről, ami eddig megvolt? Mit tudsz róla egyáltalán? Lehet, hogy a hazájában családja van. Mivel 36 éves, ez eléggé valószínű. La leírtak alapján nagyon nehéz lesz ebből kimászni, de valahogy mégis meg kell próbálni.

N

tegnap 09:57
 30/67 A kérdező kommentje:
Annyit tudok hogy 10 éve él itt , itt járt egyetemre , tudtommal nem volt komoly kapcsolata , “mert nem tudott megszeretni senkit “ azt mondta bennem meglátta a jót és 4 hónap után fel is hozta az esküvőt és a gyerek témát ( tudta hogy erre vágyom közel 30 évesen mert azért tisztáztam vele hogy kb nekem milyen a jövőképem , neki is ez volt . Aztán próbált intézkedni és pont új szabályok jöttek be az itt maradásával kapcsolatban , tehát ha elvenne feleségül vagy gyermeke lenne , nem garancia akkor sem hogy itt maradhatna , aztán próbált 10 éves hosszabbítást kérni , nem adták meg neki ….tehát a mostani szabály szerint 2 ,5 évet tud még maradni , ha addig nem változnak a dolgok …. És ő ez miatt nem akar velem semmi komolyat tervezni mert azt mondja így nincs értelme majd meglátjuk mit hoz a sors . De akkor sem lenne jo ha elvenne most már tudom , nem változik és nem is fog ! Ilyen hogy empatikusság ilyen nem létezik nála , hideg , érzéseit egyáltalán nem tudja kimutatni , úgy kell legyen mindennek ahogy ő akarja , sokszor próbáltam vele beszélni , egyszerűen nem lehet , mert fel emelt hanggal mondja a magáét , egyáltalán nem hallgat végig , mindig neki van igaza mindenben , es en vagyok a bolond es a túl érzékeny …
tegnap 10:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!