Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyünk függetlenek az élettársammal 2 gyerek mellet ha nincs segitségünk?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy a párom kicsit besokalt az állandó gyereknevelés én dolgozom egésznap papamama testvér nincs és nem tudunk kettesben elmenni sehova.Fijatalon lettünk szülők de a gyerekeketnem is bánjuk csak én meglátásom szerint kellene hogy mi is együtt legyünk.A kar ő anya lenni de ugy látja hogy az a megoldás hogy egy másik férfi mellett ahol nincs gyerek .én megértem hogy vágyakozik de mi már felépitettünk mindent lakás család stb...nem akarom hogy el hadjon én szeretem .Gondoltam már bébiszitterre is...2015. jún. 15. 22:03
1/4 gelazso válasza:
2 gyereket nem csinál az ember ha független akar maradni, de ha már igy van...
a bébiszitter segít. a gyerekek érdeke a legfontosabb!!!
2/4 A kérdező kommentje:
Az első a kicsink nem volt tervbe de jo hogy lett a masodikat akartuk. Jó volt minden de az anyuka besokalt a 9 évbe
2015. jún. 15. 22:23
3/4 A kérdező kommentje:
megoldast most keresek hogy mentsem a kapcsolatot eddig nem volt ra szükség
2015. jún. 15. 22:24
4/4 anonim válasza:
Nem teljesen értem. A párod ott akar hagyni 2 gyerekkel egy másik férfiért?
Mi van?
No comment...
Keressetek bébiszittert,más megoldás nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!