Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyire központi dolog az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire központi dolog az alvás nálatok?

Figyelt kérdés

Nem arról van szó hogy ne lehetne pihenni vagy lustálkodni főleg hétvégén.

De úgy érzem nálunk ez központi. Ez a szervező pont hogy e köré épül minden hogy csak akkor ha pihenni lehet, a lényeg hogy ne ennek a kárára..Ez a fő program. Mert már reggel azt várja.

Közeli Irodában dolgozik 7.30-16 között.

Minden vasárnap azzal telik hogy 10 körül ébred én addig várok hogy ne zörögjek hogy felébredjen, de du 4től ismét fekvés.

Ha itthon is van szabadságon mindegy mennyi napot állandóan 10 körül kel.

tegnap 09:15
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
84%

Neked meg a központi dolog, hogy minden hétvégén itt tud szídni a gyk-n. Reggeltől estig, minden hétvégén, meg sokszor este is. Mi lenne veled, ha ehelyett közös programjaitok lennének? Nem érnél rá ide írogatni.

Amúgy meg minek kéne korán kelnie? Meg kell etetnie a tyúkokat meg ki kell ganézni a kecskéket? Reggelit kell adni a három gyereknek? Ki kell érnie a piacra, hogy kapjon friss árut? Mert maximum csak több időd lenne vele veszekedni.

tegnap 09:34
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Kapaszkodj meg, nekem is központi kérdés az alvás. Egyrészt nagyon hamar elfárad az idegrendszerem, olyan munkát is végzek, ami leszívja az energiáimat, de szeretem, így egyelőre nem váltok. Marad az, hogy haza érek és alszom. Ha tudom, hogy másnap nincs délutáni alvás, akkor igyekszem előző nap korán lefeküdni, hogy ellensúlyozzam.

Az egész családom így működik, a nagyszüleim és a szüleim is világ életükben aludtak délután. Mégis mindenki túlélt, a feladatok el lettek látva, legfeljebb nem azonnal.

Ha nem dugtok, mert számodra undorító és fèlsz, hogy direkt felcsináltatja magàt (nincs se vonzalom, se bizalom), rühelled a szemèlyiségét és a büdös életben nem akarsz ennél a "nem akarok veled lenni, de el se hagylak" szarnàl többet (pl gyereket, amivel hitegeted) akkor mit akarsz pontosan?

Egy teljesen máshogy kinéző nőt, aki 0-24 házitümdérben nyomja, körül rajongja anyádékat és téged? Segítek, az nem ez a nő.

tegnap 09:51
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Hát nézd én is irodai dolgozó vagyok.

H-P 7:30 kor kezdem a munkát.

Az azt jelenti,hogy 6:15-6:30-kor kelek ( kávé,zuhany,fogmosás)

És akkor már rohannom kell a munkahelyre.

Most lesz lassan 10 óra most keltem fel én is.

Nemsokára kávét készítek és összeszedem magamat.

5 nap folyamatos korán kelés után szerintem a világ legtermészetesebb dolga ha az ember hétvégén szeretne pár órával tovább aludni

tegnap 09:53
 4/20 anonim ***** válasza:
89%

Valaki tudja esetleg hogy hogyan sikerült a "bótosnak" összeszedni ezt a nőt?

Mert én csak pár éve vagyok az oldalon, de azóta is napi szinten panaszkodik a nőre.

Az érdekelne hogy hogy jöttek össze?

Azt is a szülei intézték? El nem tudom képzelni hogy ez a két életképtelen ember hogy tudott külső segítség nélkül összejönni?!

Mindketten életképtelenek a másik nélkül, főleg hogy szülői támogatás nélkül már beadták volna a kulcsot.

A szülők tették alájuk a lakást, ők fizetik a rezsit, ők adják a kaja nagy részét. És még így is megy a napi szintű bszogatás a kérdező részéről. A másik meg rögeszmésen gyereket akar, mert majd attól minden jobb lesz....... Ja, persze.

Hogy tudtak ezek összejönni?

Vagy csak berakták a kérdező mellé a nőt, mert fél egyedül a sötét lakásban (azért nem szakít)? Komolyan érdekelne.

tegnap 10:01
 5/20 anonim ***** válasza:
85%

Mennyire? NAGYON!

A legtöbb dolgozó felnőtt ember óracsörgésre kel, hajnali sötétben, aztán egy zárt helyen poshad napi 8-10-12 órát, sötétben megy haza, szellemileg és idegileg kifacsarva. De az sem ritka, aki fizikailag is kimerül. A dolgozó felnőttek többsége már a hétfői keléskor azt számolgatja, hogy szombaton mennyivel tovább tud majd aludni.

A hétvége a pihenésé. Akkor is, ha mosni is kell, takarítani is kell, meg mi szeretünk délután eljárni haverokkal, nyáron grillezünk, tavasztól őszig kertészkedünk, van hobbink, vannak gyerekeink. (Szerencsére már nagyok.) Aki szombaton és vasárnap fel mer ébreszteni, az halál fia. Ha délben kelünk, akkor délben kelünk. Ilyen mocsadék időben meg az a program, hogy csinálok kaját, eszünk, aztán filmezünk. Ami alvást jelent.

tegnap 10:14
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem zavarna, hogy valaki hétvégén későn kel, most én is 10 előtt kicsivel keltem fel, szerintem ez normális, hogy szabadnapom nem ébresztőre kelünk, ha nincs semmi terv reggelre, felőlem kelhet a másik 11-12 körül is, szerencsére exemet sem zavarta, ha én előbb fent vagyok és csinálok dolgokat, meg a mostani friss kapcsolatom is azt mondta, hogy jó alvó, nem nagyon kel fel zajokra. De ha így is lenne, én maximum beülök a gép elé reggel játszani fülessel a nappaliban akkor, és azzal csendben vagyok amíg felkel a másik.

De az már zavarna, ha valaki folyamatosan fáradt, napközben is gyakran inkább lefekszik aludni ahelyett, hogy a szabadidőnket normálisan használnánk, ha néha-néha előfordul, az belefér, de ne az legyen, hogy nem lehet soha semmit csinálni, mert nincs kedve a másiknak és inkább aludna. Én 5-kor kelek munkanapokon, de le is fekszem időben, annyit alszom, amennyi nekem elég, normálisan eszem, nem szarokat állandóan, mozgok is, nagyon ritka, hogy azt mondjam, fáradtság miatt nincs kedvem pl találkozni valakivel, elmenni egy programra, stb. Munkanapokon is simán csinálok bármit délután, nemhogy hétvégén. Egy ilyen krónikusan fáradt és sokat alvó emberrel nem passzolnánk.

tegnap 10:39
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Az nem derült ki, hogy miért ekkora baj, ha 10-kor kel. Főleg, ha utána is maximum az a program, hogy fekszik a kanapén a téve előtt. Nem mindegy, hogy nyitva a szeme vagy csukva?

Ha lenne rá oka, akkor felkelne, hidd el!

De azért hülye lenne előbb kelni, hogy 8-ra már túlessen az első lecseszésen.

tegnap 11:01
 8/20 anonim ***** válasza:
59%

Azért így nehéz egy utazást, vagy kirándulást szervezni, ha ez a központi kérdés...

Nekem is fontos a pihenés, alvás, de azért nem ez mindennek a mozgatórugója.

Picit kényelmeske a párod. Próbáld felrázni, vagy ha nem megy, akkor lehet egy aktívabb partner után lenne nézni szerencsés.

tegnap 11:41
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Én is nagyon könnyen elfáradok, persze erről tehetek is. 6-kor kelek hétköznap munka miatt, este 8-kor már használhatatlan vagyok, 9-10 körül alszom. Mondjuk hétvégén nem szoktam tovább aludni, legkésőbb 7-8 körül felkelek. Ha 9-kor, akkor valami nagy baj van, nagy a hajtás pl vagy depis vagyok :D Azért délután nem kell mindig aludnom, elég ritka az olyan nálam. Engem zavarna, ha olyan párom lenne, aki sokkal később kel nálam. Szerencsére kb egyszerre szoktunk felkelni. Egy felnőtt embernek, aki irodai munkás, nem kell egész nap aludnia. (Mondod, hogy 10-16 óra között van csak fent) De az is igaz, hogy nem is kell minden hétvégén valami produktívat csinálni.
tegnap 12:05
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egy utazás kedvéért mindenki felkel időben. :)

De ha az összes program annyi, hogy döglenek a kanapén, akkor miért baj, ha sokáig alszik?

Kérdem ezt úgy, hogy pont a másik véglet vagyok. Keveset alszok, korán kelek, szombat 10-kor kész vagyok mindennel. De nekem eszembe sem jutna ezt a bioritmust rákényszeríteni arra, aki napi 10 órát alszik.

tegnap 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!